fbpx

Kako izbrati pravi anti – age izdelek?

Lepota, Novice, Prva stran

3 sestavine, na katere moramo biti še posebej pozorni!

Da bi izbrali kakovosten anti – age izdelek, ki se bo učinkovito boril proti znakom staranja, morate biti pozorni na sestavine. Predstavljamo vam najbolj pomembne …
Staranje kože je izziv, s katerim se sooča vsaka ženska, da pa bi ublažili negativne posledice, je pomembno, da poleg hrane in lifestyla, pozornost posvetite tudi pravilni negi.

Mnoge dame so nenehno v iskanju za popolnim anti – age izdelkom, ki se na najbolj učinkovit način bori proti vidnim znakom staranja. V poplavi različnih sestavin, ki so najboljše za upočasnitev staranja, je pomembno najti kakovostne sestavine, ki obnavljajo kožo, izenačujejo ten in učvrstijo kože ter zmanjšujejo vidnost gubic.

Vitamini A, C in E

Mogoče ste že slišali, da je vitamin A zelo učinkovit v boju proti staranju, zato je ta vitamin zelo pomembna sestavina v kozmetičnih izdelkih. V čem je pravzaprav njegova skrivnost? Vitamin A vsebuje retinol, čarobno substanco, ki osvobaja kolagen in daje volumen koži.
Vitamin C dosega sintezo kolagena, medtem ko vitamin E pomaga pri proizvajanju elastina in kolagena in s tem zadržuje elastičnost kože. Vitamin E prav tako zmanjšuje pojavnost izraznih gubic in starostnih peg.

Bajkalska kapica

Ta zdravilna rastlina je pred kratkim presenetila številne strokovnjake, ko so ugotovili njene prednosti. Bajkalska kapica prihaja iz področja Shaanxi, zaradi velike izpostavljenosti UV žarkov v tej pokrajini, pa je rastlini uspelo razviti neverjetno odpornost.

Bifidus

Bifidus je že znana sestavina, ki se že dlje časa uporablja v proizvodnje anti – age izdelkov, kot tudi v formulah za nego kože. Ta probiotska sestavina je pravzaprav mikroorganizem, ki je v naravi v fermentiranih mlečnih izdelkih. Bifidus deluje na kožo zelo pomirjujoče, zmanjšuje vnetja in brani kožo pred številnimi škodljivimi vplivi iz okolice.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam