fbpx

Kako izbrati pravi puder in ga pravilno nanesti?

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Po puder v lekarno? Zakaj pa ne!

Če je rdečilo za ustnice pika na i vsakega make-upa, je njegova osnova kvaliteten puder. Takšen, ki učinkovito prekrije nepravilnosti in poenoti polt, ki je obstojen, a hkrati ne obremeni kože in ne maši por. Od pudra vedno zahtevajte le najboljše in vaša koža vam bo hvaležna!

Po puder v lekarno? Zakaj pa ne!

V lekarno gremo samo takrat, ko smo bolni, je tako? Narobe. 🙂 Poleg zdravil boste v lekarni našli veliko izbiro dermokozmetičnih izdelkov, ki so dermatološko preizkušeni in prilagojeni za občutljivo kožo. Glede na dejstvo, da ima vse več žensk občutljivo, netolerantno kožo, nagnjeno k alergijam in reakcijam, se potreba po preizkušenih, varnih izdelkih veča iz dneva v dan. Če ob prihodu v lekarno niste prepričani, kateri izdelek ustreza vaši koži, pa vam lahko o tem svetuje strokovno osebje lekarne.

In kakšne so prednosti pudrov, ki so na voljo izključno v lekarnah? So dermatološko preizkušeni in popolnoma varni tudi za občutljivo kožo. Nudijo odlično prekrivanje, ampak brez dodatne obremenitve kože in učinka maske. Poleg prekrivanja tudi vlažijo in vsebujejo SPF zaščito. Kaj še lahko zahtevate od pudra? 🙂

Zakaj izbrati pudre VICHY Dermablend

Pudri Dermablend so razviti v sodelovanju s strokovnjaki v Laboratorijih Vichy in so na voljo v lekarnah. So hipoalergeni, nekomedogeni, primerni za občutljivo kožo, obogateni s sestavinami, ki vlažijo in negujejo kožo, ter z UV filtri za zaščito pred škodljivimi vplivi okolja – zagotavljajo visoko prekrivno moč in izjemno obstojnost z lahkim občutkom na koži, brez učinka maske.

Izbirate lahko med Dermablend fluidom, tekočim korektivnim pudrom, primernim za vse tipe kože, ki odlično prekrije manjše in večje nepravilnosti na koži (lise, rdečico, neenakomerno barvo polti) in inovativnim pudrom Dermablend 3D Correction za mastno kožo, ki je nagnjena k aknam (koža, nagnjena k aknam, brazgotine, neenakomerna površina kože) ter odkrijete svoj idealni puder in utrdite svojo samozavest.

 

Tudi Lepa afna uporablja Dermablend

Znana slovenska YouTuberka Lepa afna (Lea Filipovič) je izbrala Dermablend Fluid v odtenku 35. Zavrtite si video in prisluhnite njenim nasvetom o izbiri pudra.

Lepo afno je navdušila prekrivnost pudra, s katerim je uspešno skrila vse nepravilnosti in brazgotino, ki je nastala po operaciji. Ker je puder izredno prekriven, potrebuješ čisto malo izdelka za super rezultat.

»Podlaga je dolgo obstojna in tudi svetiti se začnem precej kasneje kot pri nekaterih drugih podlagah. To je podlaga, ki bo všeč ženskam, ki iščejo obstojen puder z dobrim prekrivanjem, ki hkrati ščiti (SPF) in vlaži kožo,«

je povedala.

Odkrijte, kateri puder Dermblend je najboljši za kožo vašega obraza

MASTNA KOŽA IN AKNE: Dermablend 3D Correction je korektivni puder za mastno in k aknam nagnjeno kožo, ki zaradi svoje visoke stopnje prekrivnosti odlično prekrije akne, akenske brazgotine in neenakomerno površino kože. Obstojen je do 16 ur in zagotavlja mat videz brez učinka maske. Poleg odličnega prekrivanja tudi deluje na nepravilnosti ter znatno zmanjša njihov videz iz dneva v dan.

 

VSI TIPI KOŽE: Dermablend Fluid je tekoči korektivni puder, primeren za vse tipe kože, ki odlično prekrije manjše in večje nepravilnosti na koži: lise, rdečico, neenakomerno barvo polti. Obstojen je do 16 ur in zagotavlja lahek občutek na koži brez učinka maske. Poleg odličnega prekrivanja obenem tudi neguje kožo in ji nudi 24-urno vlaženje.

Pudra ne vsebujeta parabenov, sta nekomedogena in primerna za občutljivo kožo in za vsakodnevno uporabo. Vsebujeta faktorja SPF 25 (Dermablend 3D Correction) ali SPF 35 (Dermablend Fluid) za zaščito kože pred negativnimi vplivi okolja in UV žarkov. Na voljo sta v 4 odtenkih (15 Opal, 25 Nude, 35 Sand in 45 Gold), ki se odlično stopijo s kožo za naraven videz polti.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam