fbpx

Kako izbrati primerno denim krilo glede na vaš tip postave

Moda, Novice, slider

Zahvaljujoč povratku mode iz 70-ih in 90-ih let, je denim krilo eden izmed kosov, ki bi ga morala imeti v omari vsaka fashionistka

Ena stvar, ki jo zvedniki (in njihovi stilisti) več kot obvladajo, je zagotovo izbiranje oblačil glede na njihov tip postave. Če veste, da vas bodo vedno, ko boste zapustili hišo, fotografirali, je popolnoma naravno, da želite izgledati, kar se da dobro.

Zahvaljujoč povratku mode iz sedemdesetih in devetdesetih let, je denim krilo postal eden izmed kosov, ki bi ga morala imeti v omari vsaka modna navdušenka. Ja, odrezano, sprano mini krilo (ne ravno tisto, ki ste ga nosili v srednji šoli) je nazaj, skupaj z oprijetim, tistim srednje dolžine in tistim A oblike z gumbi na sprednjem delu.

Torej, kateri stil je pravi za vas? Spodaj vam predstavljamo štiri različne stile, ki so trenutno najbolj popularni za nošenje pomladi in poleti, predlagamo pa vam, da izberete takšno, ki bo pristajalo vaši postavi. Tiste, ki imate bolj fantovsko postavo si lahko s kratkim krilom A oblike dodate obline, tiste, ki imate obline pa lahko videz peščene ure dosežete z bolj oprijetim krilom, ki sega do kolen.

Če ste manjše postave …

Posnemajte Seleno Gomez, saj je v zadnjem letu postala mojstrica pri večanju svoje majhne postave. Posnemajte njen stil in vintidž mini denim krilo kombinirajte z bodijem.

Če ste visoki …

Posnemajte stil Karlie Kloss, ki ima ženski in dostopen občutek za stil, s katerim je postavila pravo merilo za visoka dekleta po svetu. Njena visoka postava ji omogoča, da nosi lebdečo krilo srednje dolžine in balerinke, manjša dekleta pa lahko posnemate enak stil, samo namesto ravnega podplata raje izberite visoke pete.

Če imate obline …

Khloe Kardashian zagotovo najbolje ve, kako se obleči svoji postavi primerno. Svojo postavo peščene ure rada pokaže v raztegljivem denim oprijetem krilu, ki ga kombinira z oprijeto majico ali srajco zatlačeno v krilo. Videz, ki je primeren tako za v pisarno kot za na zmenek.

Če ste fantovski …

Zgledujete se bo Alexi Chung in si ustvarite obline z denim krilom A oblike in gumbi na sprednji strani, v katerem bodo vaše noge videti še posebej dolge. Nosite ta videz skupaj z balerinkami ali mokasini in zatlačeno majico, za večerne izhode pa skupaj z najlonkami in gležnjarji.

Foto: The Blonde Salad, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam