fbpx

Kako izstopati na maturantskem plesu?

Moda, Moška moda, Novice, PR novica, Prva stran

S kolekcijo, namenjeno mladim, je SENS nagovoril ljubitelje klasične elegance in upornike svobodnega duha.

S pričakovanjem pomladi se bliža tudi čas maturantskih plesov. Ta slavnostni dogodek zaznamuje življenje marsikaterega najstnika, še toliko bolj, če ga nanj vežejo lepi spomini. Pri slednjih ima veliko vlogo tudi primerna obleka, v kateri lahko zasijemo v vsem svojem blišču in o tem nam lahko veliko pove Zlata Zavašnik, direktorica in lastnica priznane blagovne znamke Sens. Zaupala nam je letošnje trende, ki ne smejo manjkati v omari bodočih maturantov.

 

Ko izbiramo obleke za posebne priložnosti, je nedvomno pomembno, da se v njih dobro počutimo, da izbrani kosi odražajo naš karakter ter poudarjajo naše vrline. Zlata Zavašnik, direktorica in lastnica blagovne znamke Sens, že 24 let ustvarja moško modo, njen cilj pa je, da poleg klasičnih oblek, ponudi tudi trendovske kose, ki zadovoljijo moške, ki iščejo individualnost, drugačnost ter visoko kakovost.

Tudi letos je posebno pozornost namenila maturantom, ki pogosto svečana oblačila izbirajo prvič. S kolekcijo, namenjeno mladim, je nagovorila tako ljubitelje klasične elegance kot tudi upornike bolj svobodnega duha, ki želijo na maturantskem plesu izstopati v svojem stilu.

Klasična obleka ni nujna

»Ni nujno, da fantje za ples izberejo prav obleko. Lahko izberejo tudi zanimivo kombinacijo suknjiča ter hlač, se igrajo z dinamiko različnih barv in materialov,”

pravi Zavašnikova, ki v svojem ustvarjanju sicer prisega na ekološko proizvodnjo oblačil. Podjetnica in modna oblikovalka, ki danes ponuja več kot 1200 različnih modelov moških srajc in oblek, je pripravila nekaj predlogov za maturantske stajlinge, ki letos ne bodo ostali neopaženi.

Različne barve in dinamika materialov

Zmagovalna kombinacija suknjiča, hlač in srajce različnih materialov ter barv, za mlade, ki se ne bojijo biti drzni v svojih modnih izbirah.

Nepogrešljivi telovnik

Telovnik predstavlja piko na i vašemu stajlingu. Lahko je tudi iz povsem drugega materiala in druge barve kot obleka.

Detajli za sproščen videz

Dodatki kot so veriga in spuščene naramnice prispevajo k bolj sproščenemu videzu.

Klasični suknjič z dodatki

Klasična obleka deluje precej bolj mladostno, če ji dodamo okrasno zadrgo na prsnem žepu, ali zadrgo v enem fazonu. Tudi če izberemo suknjič na zadrgo z ruskim ovratnikom s črto na rami in rokavu, ne moremo zgrešiti.

Modna krajša jakna v kombinaciji z majico s potiskom

Za bolj pogumne in vse tiste, ki na maturantski ples res ne želijo v obleki, priporoča krajšo jakno iz 100% viskoze z videzom usnja z zadrgo. Seveda pa k takšnem stajlingu sodi majica, črna ali bela, lahko z zanimivim potiskom.

Drzni detajli za drzne osebnosti

Različica klasičnega suknjiča z drznim detajlom vnese v stajling še dobro mero osebnosti, ki je ne gre spregledati.

Fotografije: Ana Gregorič, www.sens.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam