fbpx

Kako je najlepši deklici na svetu naslovnica v reviji Vogue uničila otroštvo

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Škandalozna fotografija.

Devetletna Thylane Blondeau je bila leta 2010 glavna senzacija, ko se je pojavila na naslovnici revije Vogue, saj so jo takoj razglasili za najlepšo deklico na svetu.

Naličena deklica v zlati obleki in sandalih je izzvala negativne reakcije analitikov moderne družbe, ki so ostro obsodili modno revijo in zapeljivi dekličin videz. Objava njene fotografije v decembrski reviji Vogue je še kako vplivala na dekličino modno kariero.

Hčerko nogometaša Patricka Blondeaua in francoske voditeljice Veronike Loubry, pogosto imenujejo kot novodobno Brigitte Bardot. Thylane je danes stara 15 let in je zelo aktivna v svetu mode, saj je pred kratkim sodelovala v kampanji z modnim oblikovalcem Jean Paul Gautierjem.

Čeprav je uspeh nesporen, je naslovnica revije Vogue deklici odvzela otroštvo in odraščanje, kot se za otroke spodobi. Kot devetletna deklica je težko razumela svet odraslih, ki jo je obkrožal, saj otroci v njenih letih še niso dovolj razviti, da bi vedeli, kaj si resnično želijo v življenju.

Ukradenega otroštva ji žal ne more vrniti nihče, prav tako pa tudi ne pretrpljenega stresa, ki ga je doživljala v obdobju, ko so blatili njene starše in konec koncev tudi revijo Vogue, ki je objavila sporne fotografije.

Položaj, v katerem se je Thylane znašla, je opisala psihologinja Emma Grey:

»Fotografija iz revije Vogue je nasprotje tega, kako naj bi bilo videti današnje otroštvo. Otrok, ki je izpostavljen celemu svetu, je popolnoma nepripravljen na spopad z odraslim svetom.«

Olje na ogenj je dodala še dekličina mama Veronika, ki je po burnih odzivih javnosti dejala:

»Moram priznati, da sem bila tudi jaz na snemanju šokirana. Šokirana, da je hči nosila ogrlico, vredno 3 milijone ameriških dolarjev.«

Thylane v tistem času ni bila dovoljena komunikacija z mediji in njena mati je trdila, da hči živi čisto navadno življenje.

»Moj najljubši del posla je, da spoznavam nove fotografe in vizažiste. Obožujem pa tudi to, da se lahko ves čas preoblačim,«

je povedala leta 2015 za Teen Vogue.

Trenutno je dekličina želja, da se ukvarja z igralstvom, s poslom, v katerem je želela uspeti tudi njena mama. Čeprav je Thylane zelo uspešna v modnem svetu, bo v njenem življenjepisu vedno zalepljena etiketa ukradenega otroštva in škandalozna fotografija naslovnice.

 

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam