Kako je Ryan kot Ken rešil zaspane Oskarje

11. marec 2024

Kako je Ryan kot Ken rešil zaspane Oskarje

11. marec 2024

Največji večer v Hollywoodu je minil brez presenečenj in na trenutke nekoliko dolgočasen dogodek je rešil nihče drug kot Ken.

Takoj ko so sporočili, da bo Ryan Gosling na letošnji podelitvi oskarjev zapel pesem iz filma Barbie I’m Just Ken, smo vedeli, da to ne bo povsem običajen nastop.

Foto: Profimedia

In res. Ryan nas je navdušil z bleščeče rožnatim smokingom, sončnimi očali in solidnim vokalom, na odru pa so se mu pridružili še soigralci iz filma, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir in Ncuti Gatwa. Na električni kitari pa nihče drug kot legendarni Slash.

Foto: Profimedia

Ryanov nastop je navdih črpal nikjer drugje kot pri Marilyn Monroe in njenem ikoničnem nastopu iz filma Gospodje imajo raje plavolaske iz leta 1953, in tako kot nas je očarala Marilyn, nas je očaral tudi Ryan.

Brez dvoma lahko rečemo, da je šlo za nepozabno točko na 96. podelitvi oskarjev, ki se je sicer odvila v precej dolgočasnem duhu.

Zmagovalci so bili pričakovani, oprave na rdeči preprogi pa prav tako brez večjih presenečenj in tudi brez drznosti, ki bi si je na trenutke želeli. Več preverite TUKAJ.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic