fbpx

Kako je smešno velikanski slamnik postal hit poletja?

Moda, Novice

Jacquemusov slamnik ‘La Bomba’ je v trenutku osvojil trendseterke na Instagramu kot ‘it’ modni dodatek sezone!

V resnici smo ostali brez besed. V modnem svetu smo videli že marsikaj, tudi čevlje, ki so videti enako tako spredaj, kot zadaj, ampak ta velikanski slamnik, ki se kot nekakšna klafeta povezne na glavo in pokrije ne samo glavo, temveč zraven še pol telesa, nas je malodane šokiral – s svojimi dimenzijami, namreč.

Pretirana velikost pa je obenem nekako šarmantna, kajti pod tem velikanskim obodom se vsaka glava zdi majhna, prikupna in nežna – slamnik blagovne znamke Jacquemus, ki že v prejšnjih sezonah ni slovel po pretirani skromnosti, ko je šlo za dimenzije, je tokrat resnično prekosil samega sebe!

 

Oversize sanje niso poceni: slamnik Jacquemus stane 365 evrov!

Ni ga ‘it’ dekleta, niti trendseterke, ki bi se mu lahko uprla, kar dokazujejo zadnje fotografije na družbenih omrežjih, še posebej na Instagramu. Komajda 28 let stari Simon Porte Jacquemus je eden novih in čislanih oblikovalcev na francoski ter svetovni modni sceni.

Ready for summer. #jacquemus #acnestudios #therow

A post shared by Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija) on

Ta modni oblikovalec slovi po svežem pristopu, neobremenjenosti, prepletu klasične estetike, dekonstrukcije in predimenzioniranih proporcev, zaradi česar so njegove kreacije nekaj zares posebnega. So kot umetniško delo, a vseeno popolnoma nosljive.

Talent tega mladega dizajnerja so prepoznali tako modni uredniki kot fashioniste, ki nosijo modne kose Jacquemus. Za to poletje so najbolj priljubljene njegove male bele obleke, mini krilo in sandali z nenavadnim geometrijskim podplatom.

I say Jacque you say mus #jacquemus #summerready

A post shared by Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija) on

Vseeno pa je največja modna zvezda Jacquemus poletne kolekcije prav nezaslišano velik oversize slamnik z imenom La Bomba, ki ga modne navdušenke že nosijo po mestnih ulicah, nekatere pa so ga že ali ga še bodo ‘preselile’ na plažo.

A post shared by Dimi11 (@shalamanova) on

Jacquemus slamnik La Bomba krasi nežna bež barva in kot že rečeno ogromen premer – zanesljivo gre za največji klobuk poletja 2018! Je nadvse preprost po obliki, pa hkrati zaradi svojih dimenzij na robu nosljivosti.

Vsekakor gre za svež, nenavaden modni dodatek, ki vas bo za povrhu vsega zanesljivo ščitil pred UV žarki – ni čudno, ko pa ta slamnik meče okoli sebe tako velikansko senco!

 

Foto: Journal.hr, Jacquemus, Pinterest, The Times


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam