fbpx

Kako je v resnici videti pevka Sia?

Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Priljubljena pevka je končno pokazala svoj obraz, kakršnega redko vidimo.

Skrivanja pod lasuljo, ki je zaščitni znak priljubljene pevke, je vsaj za trenutek konec. Sie smo vajeni iz videospotov ali z odrskih nastopov z lasuljo na glavi, tako da nas večina sploh ne ve, kako je videti v resnici. Ponavadi je tudi posneta ali slikana z boka, zato so fotografije, ki so sedaj zaokrožile po spletu, še bolj ogleda vredne.

Ko zapoje hite, kot so Chandelier, Elastic Heart, Cheap Thrills, Alive ali najnovejši Unstoppable, pa seveda ne podvomimo v to, da je to res ona. Pevka sicer velja za precej sramežljivo in se nerada izpostavlja, toda njeni oboževalci jo pač želijo videti tako, kot je.

Zdaj so dobili priložnost, ker je pevka pred dnevi stopila v javnost brez lasulje in ni skrivala svojega obraza. Celo paparaci so lahko ujeli Siin nasmeh. Na letališču v Los Angelesu se je Sia pojavila s komaj kaj naličenim obrazom in s pričesko, ki jo nosi v vsakdanjem življenju.

Žarela je od zadovoljstva in modne kritike osvojila s preprostim, a trendovskim športnim outfitom, nadela si je namreč trenirko Kenzo in puloverček v ujemajoči se peščeni barvi. Tudi oboževalci so njeno podobo pohvalili in pokazali dvignjen palec. Le tako naprej, Sia!

 

Foto: Billboard, New York Daily News, Flipboard


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam