fbpx

Kako je vaš outfit lahko popoln tudi brez večjega napora?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Preprosti triki, zaradi katerih boste videti popolno!

Verjetno ste že vsi doživeli tiste dneve, ko prestavljamo budilko iz minute v minute, se končno izvlečemo iz postelje, odložimo pižamo ali druga udobna oblačila ter zapustimo domače udobje. Čeprav v takih dneh ne občutimo navdušenja nad izbiro oblačil, moramo kljub temu biti videti urejene. Saj poznate tisti pregovor, da je za lepoto treba potrpeti, vendar pa nekje med klasičnimi in udobnimi kosi v svoji omari nedvomno najdemo tiste, zaradi katerih bomo videti popolne in urejene.

Kako lahko preprosto majico in kavbojke na slab dan spremenimo v trendovski outfit, pa si preberite v nadaljevanju.

Rokavi na zvonec

Pinterest je rokave na zvonec že postavil med največje trende v letu 2017. Ta zanimivi detajl bo v vašo omaro in v vsako kombinacijo prinesel volumen ter dinamiko in preprosto srajco ali bluzo spremenil v presenetljiv kos garderobe. V kombinaciji z osnovnimi kosi bo ustvaril preprosto, vendar zanimivo kombinacijo, v kateri boste z minimalno truda videti urejene do podrobnosti.

Srajca s pentljo

Ta nadvse eleganten kos se na modno sceno vrača na vsakih nekaj let. Prav zaradi elegantnega videza se je v zadnjih letih spremenil v novo priljubljeno klasiko mnogih žensk. Prefinjenost preproste srajce s pentljo okoli vratu, ki z odpetim gumbkom lahko zelo preprosto zamenjamo z zapeljivostjo, je zasluženo našla prostor v naši omari.

Visok pas

Visok pas se je v zadnjih sezonah zmagoslavno vrnil na modno sceno. Oprijete kavbojke z nizkim ali srednje visokim pasom, so zamenjali retro modeli širokih hlač z visokim pasom. Ta sprememba, je poleg udobja, v svet mode pripeljala tudi novo silhueto. Ženske kavbojke so danes videti bolj ženstvene, krila z visokim pasom, pa bodo dajala občutek, da smo v outfit vnesli veliko truda, čeprav je resnica čisto drugačna.

Svilena ruta

Svilena ruta je modni dodatek, na katerega prevečkrat pozabljamo in ga podcenjujemo. Njena preprostost in elegance jo spreminjajo v zelo močen detajl, saj ovita okoli vratu, vsakemu outfitu prefinjen pečat. Ne glede, ali jo nosimo v kombinaciji s preprosto belo T shirt majico in kavbojkami, jakno ter usnjenimi hlačami, kratkim krilom ter pleteninami, bo svilena ruta oplemenitila prav vsak outlook.

Čevlji z mini petko

Čevlji z visoko petko so priljubljeni modni dodatek, kadar želimo biti in videti urejene. Ta, ne vedno najbolj udoben modni detajl bo poskrbel, da bodo naše noge videti daljše, naša drža bolj pokončna, vsak naš korak pa bo samozavesten. V slabih dneh pa se visoke petke lahko spremenijo v našega največjega sovražnika. Takrat bodo čevlji z mini petko postali prava alternative, ki združuje eleganco visokih petk ter udobnost, kot jo najdemo pri balerinkah in športnih copatih.

Statement torbica

Kakovostna torbica, klasičnega modela z zanimivim detajlom (kot je na primer torba s “prstanom”) ali bravo, bo postala vaša najboljša prijateljica, saj bo pritegnila vso pozornost nase. Kljub temu da zmečkana srajca in par starih kavbojk teoretično ne spada v urejen videz, lahko dobra torba s svojim prestižnim videzom nadgradi prav vsak outlook.

Šminka

Za konec smo pustili najboljši in najbolj preprost trik. Čeprav se ne nahaja v vaši omari, ampak v kozmetični torbici, boste zaradi njega videti popolno. Priljubljena rdeča šminka bo odlično dopolnjevala preprost outlook in odvračala pozornost morebitnih modnih napak. Čeprav je slišati prelahko in predobro, da bi bilo resnično, boste z nekaj potezami šminke videti urejene.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam