fbpx

Kako je videti idealna hiša po mnenju uporabnikov Pinteresta?

Dekor, slider

Bi se strinjali?

Revija Tech Insider je pred časom vprašala avtorje Pinteresta, kakšna je najbolj priljubljena hiša med njihovimi uporabniki. Dobili so odgovor, ki jih zelo presenetil.  V nasprotju s pričakovanji je sanjska hiša, ki je všeč največjemu številu uporabnikov, zelo tradicionalno ameriška.

ccc-10_840_472

ccc-8_840_472

Ob upoštevanju Pinterestove statistike in povprečnih uporabnikov te družbene platforme pa rezultat ni tako presenetljiv.  Ne glede na to, da večina od nas občuduje eksotične in moderne stavbe, ki izražajo razkošje, je sanjski dom, sodeč po Pinterestu, prostoren, tradicionalni in klasično ameriški. Visok strop, nevtralna barvna paleta, klasična eleganca v dnevni sobi in rustikalna kuhinja ter jedilnica z lesenimi tlemi, so najpogostejši izbor.

ccc-9_840_472

ccc-6_840_472

Ko gre za ženski najljubši kotiček v hiši, je najbolj priljubljen prostor, ki vsebuje  walk – in omaro, največkrat v beli barvi. Večina Pinterestovih uporabnikov želi kopalnico z naravnimi elementi in pogledom, ki spominja na hišo ob plaži. Najbolj modern kotiček v hiši pa je domači kino, za katerega večina uporabnikov meni, da je urbani dodatek, ki najbolje zapolni prostor.

ccc-7_840_472

ccc-4_840_472

1_840_472

Čeprav bi v nekatere prostore hiše, ki so bili najbolj ogledani, prenovili še s pomočjo notranjih oblikovalcev, moramo priznati, da se nad gugalnico v dnevnem prostoru ne bi pritoževali!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam