fbpx

Kako Jennifer Aniston pri 51. letih še vedno ostaja popolnoma fit?

Lepota

Celoten program vadbe je razkril njen trener.

Če zvezdnica slovi po nečem (poleg igralske kariere in zakona z Bradom Pittom), potem je to njeno brezhibno fit telo.

Igralka je že večkrat pojasnila, da je joga tista, ki je »odgovorna« za lepo oblikovane mišice, dejstvo pa je, da jen tudi zelo resno trenira.

Leyon Azubuike – trener številnih zvezdnic, je za Women’s Health razkril, kaj vključuje vadba Jennifer Aniston in poudaril, kako je v njenem treningu pomembna joga, katere elemente igralka uporablja med ogrevanjem.

Ogrevanje

To je zelo pomemben element pri njenem treningu, ki vključuje 15-minutno raztezanje, preden se loti resnejšega in intenzivnejšega treninga. Njeni najljubši gibi so položaji mačka-krava, ptica-pes in pes, obrnjen navzdol. Da bi pospešila cirkulacijo, jen teče na mestu in se trudi, da bi se s petami dotikala zadnjice.

Obvezen del treninga je znamenita vaja jumping jacks – roke iztegnete visoko nad glavo in z široko raztegnjenimi nogami . V ritmu skačete tako, da se vam pri vsakem poskoku noge in roke razširijo. Jen naredi 2x po 15 ponovitev.

Končna faza ogrevanja in spodbujanja cirkulacije je preskakovanje kolebnice za vsaj 5 minut.

Zgornji del telesa

Za zavidljiv tonus rok Jennifer Aniston je odgovoren boks, vendar igralka trdi, da je zanjo boks veliko več kot fizična vadba.

»Nekaj mentalnega vidika je v tem športu – to je fokus in vaja. Možgani morajo delovati. Ni čisto tako, kot bi sedeli na kolesu. Precej super je,«

je razložila.

Osrednji del telesa

Ko gre za osrednje mišice njenega telesa, ki podpira hrbtenico, je seveda trebuh. Jen izključno dela vajo plank, v vsem možnih različicah.

Foto: Elle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam