fbpx

Kako na plaži izgledati kot boginja?

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran

Prinašamo vam nekaj nasvetov, kako se v kopalkah počutiti nič manj kot odlično.

Bolj, kot se bližajo poletni meseci in s tem manj oblačil, bolj razmišljamo na osvežitev v morju, poležavanju na plaži in osvežujoče koktajle. A se pogosto zgodi, da nas misel na kopalke spravi v obup – postanemo neodločni in zelo kritični do svoje samopodobe.

Tokrat bomo pozabili na negativne misli in privabili samo tiste pozitivne. Prinašamo vam nekaj nasvetov, kako se v kopalkah počutiti nič manj kot odlično.

Pozabite na tihi negativni self-talk

V življenju se pogosto z lahkoto osredotočimo na lastne pomanjkljivosti, z druge strani pa moramo vložiti velik napor, da pozabimo na negativnost in se osredotočimo na stvari, ki jih pri sebi imamo radi in zaradi katerih smo ponosni nase. Kaj ljudi pritegne k vam? Ali ste zadovoljni s svojo kariero?

Poglejte na vsa področja, ki vas delajo edinstvene in se pogosto spomnite na te stvari. Nadenite si velik nasmeh in bodite si kul. Posledično boste tako tudi zračili ter postali bolj „privlačni”.

Skrbite za svoje bitje

Delajte, počivajte ter se prehranjujte dobro in kakovostno. Mislite na svoje telo in pazite, da je v formi. Ne pozabite da je v zdravem telesu, zdrav duh, zato vadite vsaj trikrat na teden. Stalni treningi in aktivnosti bodo pomagali, da se boste počutili dobro. Poleg telovadbe svojemu telesu privoščite tudi izdelke, ki bodo pomagali pri negi vaše kože. Vse to bo izzvalo občutek energije, vitalnosti in življenja, kar bo povečalo vaše razpoloženje in vam dvignilo samozavest.

Danes so vsi osredotočeni nase

Ljudje so zaposleni s svojim življenjem in imajo svoje negotovosti, zato verjetno ne razmišljajo o tem, kako ste prav vi videti v kopalkah. Ne pozabite, da se prav vsak izmed nas bori s svojimi malimi »napakami« in dvomom vase. Torej, sprostite se in uživajte v počitnicah, za katere ste trdno delali zadnjih mesecev ter ne razmišljajte o negativnih mislih drugih ljudi, ki bi lahko vplivale na vaše dobro razpoloženje.

Izberite kopalke, v katerih se boste počutili čudovito in udobno

Vsi imamo različne tipe in oblike telesa, trg pa vrvi z različnimi modeli, tako, da boste v morju različnih modelov brez težave našli kopalke, ki ustrezajo vaši osebnosti ter tipu telesa.

Zraven kopalk izberite še kakšen lep in lahkoten kimono, trendi pleteni cekar ter lepe in udobne sandale, ki jih lahko najdete v pestri ponudbi Ara. Vedno je zabavno kupiti nekaj novega, kar vam bo laskalo in bo edinstveno, prav tako, kot ste vi sami.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam