fbpx

Kako naj ženska ohrani nadzor nad zvezo in svojimi čustvi?

Izpostavljeno, Lifestyle, Nerazvrščeno, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti

Nobena stvar ni moškemu tako privlačna, kot samozavestna ženska, ki ima svoje življenje in se ne obeša na partnerja!

Si želite komunicirati s svojim moškim brez drame, stresa, kaj šele prepirov ter očitkov? Strokovnjaki iz A New Mode vam bodo pri tej stari dilemi v dinamiki ljubezenskega para najbolje svetovali.

Ne bi si mislili, koliko tisočev vprašanj dobivajo vsak dan in to na isto vižo: zakaj jim moški ni odpisal, kaj je s sporočilom v resnici mislil ali zakaj je čakal XY dni, preden je vrnil klic, sms ali karkoli. Od take napetosti lahko ženska še znori!

Razumljivo: ko nam je nekdo zelo všeč ali smo z njim v zvezi, smo navdušene in vznemirjene vsakič, ko se nam javi in neverjetno potlačene, če smsa, klica ali sporočila na chatu ni. Vsak človek ima potrebo razumeti, še posebej zadeve, ki se ga globoko dotaknejo. Kot denimo čustva do drugega. Zato se nekatere ženske prelevijo v detektivke in še obveščevalno službo za povrh, ko analizirajo prav vse, kar je njihov moški bodisi rekel ali napisal bodisi nečesa ni rekel ali napisal… Zdi se nedolžno, pa ni: zares grdo lahko vpliva na vašo zvezo, močno poveča možnost za njen konec, pa tudi vas pahne v čustveno razsulo.

Moški se zdijo včasih raztreseni ali komajda prisotni. A naj vas ta videz ne prevara. So namreč izredno izvežbani, da začutijo, kdaj ženska postane preveč čustveno potrebna in začne viseti na njih kot žalosten smrkelj. To dobesedno sovražijo in prezirajo. Odzvali se bodo z umikom in čustveno hladnostjo.

Moški namreč dobesedno čutijo, kdaj od njih panično terjate ali pričakujete odgovor. To zavohajo! Zdaj moški ve, da ima nad vami popoln nadzor. Dobro ve, da ne boste šle nikamor! Kajti obupane (in čustveno potrebne) strmite v telefon ali računalnik in čakate na njegov točno določen odziv. Super patetično, kajne? A vse smo že zagrešile to napako, ki nas je stala (dobre ali obetavne) zveze.

Zato te usodne napake ne delajte še same. Nasvet strokovnjakov za odnose se glasi takole: seveda, zdi se kot misija nemogoče, da začnete nadzorovati svoj um, misli in obnašanje, ko pa bi se rade osredotočile samo Nanj, svojega izbranca. Toda strategija je veliko preprostejša: obravnavajte ga enako, kot bi svojega prijatelja/prijateljico!

Razmislite. Prijateljev ne priganjate, da vam vsak dan pišejo po petkrat ali vas kar naprej kličejo, kajne? In če se nekaj časa ne oglasijo ali sms pošljejo z zamudo, ne zganjate panike in jih zaslišujete, ali je vajino prijateljstvo obsojeno na propad in ali prijateljici ni več prav nič mar za vas.

Pač pa razmišljate v tem slogu: gotovo ima veliko dela v službi, se bo že oglasil/a kasneje, ko bo utegnil/a. Ne analizirate obsedeno sporočila, ki ste ji ga poslali pred tem, da bi našli skrivne namige, kaj jo je odbilo… Prav tako najbrž svojim prijateljem ne sestavljate sporočil ure in ure, previdno izbirajoč vsako besedo, ločilo, emoji znak in tehtate pomen, ki ga bo imelo sporočilo za prejemnika…

Klici, smsi, chat sporočila, mejli.. vse to med vami in vašimi prijatelji teče spontano, brez truda, naravno. In točno tu se skriva najboljši način, kako komunicirati s pomembnim moškim v vašem življenju! Takoj, ko boste odvrgle dramo in postale spontane v pogovoru z njim, se bo rastoči pritisk, ki je moškega že nekaj časa stiskal v kot, česar se najbrž niti niste zavedale, začel razblinjati, moški pa bo spet postal toplejši do vas in bolj ljubeč, zaželel si bo vaše bližine.

A tudi same se boste počutile veliko bolj samozavestne, ko boste ugotovile, da vaš moški nima več popolnega nadzora nad vašim čustvenim stanjem ter odzivi. Kot rečeno, moške najbolj privlači ženska ali partnerka, ki je samozavestna, verjame vase, ne dvomi kar naprej in ne sitnari… Taka ženska jim je skrivnostna in neustavljivo si jo želijo! Hočejo namreč žensko, ki je lahko enako srečna z njimi, kot bi bila brez njih!

 

Foto: Thoughtcatalogue, The SW Experts, Onedio, Minq, Victoria Buzz


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam