fbpx

Kako neguje lase igralka Katie Holmes?

Izbor urednice, Lepota, Novice, slider

“Všeč mi je, da Alterna uporablja naravne, organske sestavine in se držijo stran od težkih kemikalij, kot so sulfati in parabeni.”

Pred časom sem se prvič srečala z izdelki znamke Alterna. Priznam, da sem preskusila veliko izdelkov, ki obljubljajo bleščeče, zdrave in močne lase, pa je nekako ostalo samo pri obljubah. Tudi frizerski strokovnjaki, pri katerih sem se srečala z Alterno, so mi povedali isto, s tem, da so dodali, da bomo spremembe vidne že ob prvi uporabi in ne po treh tednih, kot to zagotavlja večina. Seveda sem jih zavzeto poslušala in si mislila svoje. Priporočili so mi uporabo linije Caviar Anti Aging  in resnično so rezultati vidni že po prvi uporabi.

Caviar Antiaging Experience Kit

Cena izdelkov je res nekoliko visoka, vendar ko spoznamo filozofijo podjetja ter s kakšnimi inovativnimi sestavinami in vrhunskimi tehnologijami proizvajajo izdelke, se vprašam, ali se potrošniki resnično zavedamo, kaj poceni izdelki vsebujejo in ali nam je res tako vseeno, kaj uporabljamo, da je najpomembnejši faktor pri nakupu nizka cena?

Sama se vedno rada pozanimam o izdelkih, ki jih uporabljam in kar sem izvedela, bi rada delila tudi z vami.

Alterno lahko poimenujemo kot pionirja na področju luksuzne nege las, saj so razvili inovativne formule, ki postavljajo nove mejnike in standardne od leta 1997. Z ugledom, ki temelji na strokovnosti, inovativnih sestavinah in ciljno usmerjenih formulah, so njihovi izdelki vedno bolj iskani med stilisti in strokovnjaki za nego las.

Bamboo Smooth 7sku group RGB (1)

Kaviar, Seasilk, konoplja, bambus, olje belega tartufa in Kendi olje, so le nekatere izmed inovativnih sestavin, ki jih vključujejo v svoje formule in ki skupaj z naprednimi ter patentiranimi tehnologijami, kot sta Enzimoterapija in Color Hold, zagotavljajo vrhunske rezultate vseh njihovih  izdelkov. Enzimoterapija je sistem, ki omogoča, da se sestavine v izdelkih spremenijo v obliko, katero lahko lasna struktura sprejme in omogoča večjo tvorbo keratina. Color Hold pa so UVA in UVB vodoodporni filtri, ki zagotavljajo 8x večjo zaščito pred bledenjem barve las in 5x večjo zaščito pred izpiranjem barve las v primerjavi s klasičnimi UVA in UVB filtri.

alterna-bamboo-color-care-uv-on-the-gotravel-set

Alterna skrbi za okolje, ki nas obdaja in zdravje svojih uporabnikov. Enako pomembne kot so sestavine, ki jih uporablja za kreiranje svojih izdelkov, so tudi sestavine, ki jih nikoli ne boste našli v njihovih izdelkih, saj so popolnoma brez parabenov, sulfatov, glutena, ftalatov, mineralnih olj, parafinov, sintetičnih barvil, petrolatumov, PABA, TEA in DEA.

V začetku leta 2013 se je Alterni kot globalna ambasadorka in solastnica podjetja pridružila znana igralka Katie Holmes. Od takrat Katie krasi tudi vse oglaševalske kampanje širom sveta.

10253876_10153193683696518_5364021975144958402_n

“Resnično sem ponosna, da sem del podjetja, ne samo zaradi izjemnih izdelkom, ampak zaradi dostopnega luksuza ter »produkti ne vsebujejo« filozofije, ki mi je resnično blizu. Všeč mi je, da Alterna uporablja naravne in organske sestavine in se držijo stran od težkih kemikalij, kot so sulfati in parabeni. To je dobro tako za moje lase, kot za okolje in z veseljem jih uporabljam. Ko sem prvič uporabila Alternine izdelke, sem takoj vedela, da so nekaj posebnega, saj so bili moje lasje že po prvi uporabi bolj zdravi, svetleči in gladki.”

19_IMG_9313

“Če bi morala uporabiti samo eno besedo, ki bi opisala, kaj se je zgodilo z mojimi lasmi ob uporabi Alterninih produktov, bi rekla, da je to preobrazba.”

IMG_4452

IMG_4496

PIzdelki Alterna so na voljo v izbranih frizerskih salonih ter na spletni strani Alterna Haircare, kjer si lahko ogledate tudi celotno kolekcijo izdelkov.

Foto: Alterna


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam