fbpx

Kako nositi puli kot modna poznavalka?

Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Menite, da so puliji samo za intelektualke? Pozabite dolgočasno stiliranje h kavbojkam – skrivnost je namreč v plastenju oblačil!

Včasih so puliji veljali za dolgočasne, njihovo nošenje so pripisovali preveč konvencionalnim damam, učiteljicam, intelektualkam, danes je modno mnenje o nošenju pulijev precej drugačno – so nepogrešljiv del jesensko-zimske garderobe in so osnova za nadaljnjo gradnjo vsakodnevne podobe.

Da se izognete dolgočasnemu videzu, pa jih ne nosite na kavbojke. Trik je namreč v domiselnem plastenju, kjer je puli samo začetna osnova. Kot boste opazili v nadaljevanju članka, je puli postal eden najbolj čislanih kosov garderobe v uličnem slogu.

Vsekakor pa boste tudi opazili, da se da puli nositi na številne zares kul načine, ki so daleč, daleč od dolgočasne podobe intelektualke. Fashioniste jih nosijo pod bluze, srajce z naborki in celo pod poletne obleke, pod katerimi nosijo jeans. Bistvo je torej v eksperimentiranju, tudi, ko gre za vzorce in tkanino.

Naj si bo polpuli, puli z ozkim ali širokim ovratnikom, puli iz volne, kašmirja ali akrila, enobarven, večbarven ali tak z bleščicami, puli je resnično zlata vreden osnovni kos garderobe, ki ga z le malce domiselnosti vkomponirate v zares trendovski videz te jeseni.

V kolikor oblečete zares topel puli (in ga denimo stilirate na toplo krilo ter škornje), lahko v nekoliko toplejših jesenskih dneh okoli hodite celo brez plašča, čeprav vam to glede na aktualne temperature vseeno ne bi priporočili.

Kot vidite na zgornjih fotografijah, se puli zares poda k prav vsemu, kar že imate ali še boste imele v garderobi, zato le pogumno in posnemajte enega od zgornjih videzov.

 

Foto: Glamour, Fashion Gum, Pinterest, Vogue, Refinery29.uk, FrenchyStyle, CNTraveler.com, TeenVogue, LiveAbout


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam