fbpx

Kako nositi športne copate, ki so prevzeli modni svet, tudi v pisarni?

Izbor urednice, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Naša urednica se navdušuje nad novimi modeli iz nevsakdanje linije adidas Originals Tubular!

K sreči živimo v dobi, v kateri se tudi meje poslovnega oblačenja spreminjajo, če izvzamemo strogi poslovni bonton oblačenja, ki največkrat velja v zavarovalništvu in bančništvu. Trendi so že nekaj časa naklonjeni športnim copatom, ki jih lahko kombinirate na različne načine. Seveda ne govorimo paru preznojenih adidask, ki jih nosite na vodeni vadbi, temveč o športnih copatih, ki ustrezajo tudi pravilom sejne sobe.

street-style-milan-fashion-week-shoes-23

Na voljo je veliko različnih modelov iz usnja in z različnimi dodatki, ki tej vrsti obutve dodajo pridih elegance in resnosti. Pri kombiniranju oblačil in superg ter priložnosti, pa velja upoštevati naslednje nasvete:

  • Če se odločite za svilene hlače, kavbojke, krilo midi dolžine ali “culottes” hlače naj bodo športni copati enobarvne, brez dodatkov.
  • Če vas čaka pomemben sestanek, pazite, da bodo vaši športni copati videti kot iz škatlice, v umirjenih barvah in čim manj dodatki. Pričeska, make- up in ostali modni dodatki naj bodo minimalistični.
  • Športni copati bele barve so čudoviti v kombinaciji z oblačili v nevtralnih barvah. Seveda so odličen kontrast k vedno elegantni črni barvi.

Naša urednica se navdušuje nad novimi modeli iz nevsakdanje linije adidas Originals Tubular, ki je spomladi dvignila nemalo prahu in tudi v hladnejših mesecih izzivajo ustaljene modne zapovedi. Slovenskim modnim gurujem in navdušencem so že na voljo novi modeli, ki zbujajo pozornost s privlačno silhueto in moderno obliko.

fat_7520-copy

adidas je predstavil nove copate iz nekonvencionalne linije adidas Tubular, ki je v letošnjem letu povsem prevzela modni svet. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo, kot je med drugimi tudi naša urednica.

novi-modeli-so-bili-ustvarjeni-za-modne-aktiviste-ki-progresivno-kljubujejo-statusu-quo-in-si-sami-krojijo-svojo-usodo

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Tubular Nova vs. Tubular Viral

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral. Prvi, zasnovan za ženske, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo.

fat_7418-copy

Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov.

superge-2

Visoke pete so nadvse elegantne, toda sem ter tja lahko svojim stopalom nudite nekaj udobja in službeni outfit popestrite s parom športnih copat. Čistih seveda 🙂

Novi modeli iz provokativne linije, so že na voljo tudi v naših prodajalnah v Sloveniji.

Foto: adidas, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam