fbpx

Kako počiva naše uredništvo?

Dekor, Izbor urednice, PR novica, slider

Po napornem dnevu ni lepšega kot priti domov in se zlekniti na udoben kavč.

Po napornem dnevu ni lepšega kot priti domov in se zlekniti na udoben kavč. Ženske spnemo lase v čop, ozke kavbojke zamenja udobna trenirka, družbo pa nam dela naš najljubši film in kozarec vina. Sliši se sanjsko, kajne? Popoldneve še vedno večina ljudi preživi na njihovem najljubšem delu pohištva, sedežni garnituri!

Tudi v našem uredništvu je vsak dan zelo pestro, saj nenehno zvonijo telefoni, petke topotajo po pisarniških tleh, v košu pa pristane vsaj 15 lončkov kave. Na koncu dneva se ves trud povrne, saj so bralke zadovoljne! Svoje delo sicer obožujemo, a se popoldanski počitek zares prileže.

Ob štirih popoldne se tipkovnice ohladijo, vrata pisarne zaprejo, prispevki pa berejo! Sledi zaslužena sprostitev v popoldanskem času. Priznamo, včasih se misel na sprostitev v naše glave prikrade že v dopoldanskem času!

 

Vsekakor pa se včasih zdi, da se kljub ležanju ne moremo udobno namestiti ali sprostiti.

»Tudi po počitku sem še vedno utrujena,«

se je nedavno med klepetom pritožila ena izmed urednic. Tako kot povsod, je tudi pri sedežni garnituri najpomembnejša kvalitetna osnova.

Pohištvo pogosto jemljemo za tako samoumevno reč, da ne opazimo, kdaj pride čas za zamenjavo. Prepogosto pozabimo na osnovo, ki nam vsak dan nudi pomemben počitek, da si naberemo moči.

»Naša uboga sedežna garnitura je bila že tisočkrat polita, na njej se je nabrala 1001 mačja dlaka in tudi sama ne vem, zakaj je nismo zamenjali že prej,«

godrnja Ajda.

Seveda pa Styleovernetovke ne bi nikoli poležavale na sedežni garnituri, ki ne bi bila estetska in se ne bi skladala z interierjem našega doma. Morda če bi bile zares utrujene, a tudi to težko verjamemo! Poklic nas pač spremlja povsod, tudi če poležavamo.

Najraje se zleknemo na na sedežno garnituro, ki ustreza našemu življenjskemu slogu.
Trenutno so to zagotovo sedežne garniture znamke Natuzzi, ki so opremljene z inovativnimi električnimi mehanizmi za počivanje. Kot nalašč za vse utrujene od vsakodnevnih obveznosti!

S svojim dizajnom sta nas najbolj navdušili sedežni garnituri Iago in Brio! Že rahel dotik s prstom na skrito stikalo je dovolj, da tiho premaknete naslon za glavo, hrbtišče in sedalo v želeni položaj in se udobno namestite. Tako se lahko brez nadležnih gumbov v vsakem trenutku namestite po vaši želji, kar ni nudila še nobena sedežna garnitura poprej. Želite ležati, sedeti ali samo spočiti glavo? Sedežna garnitura se prilagaja izključno vašim željam in potrebam.

Sedežni garnituri Iago in Brio, ki sta trenutno najbolj prodajani, sta na voljo v obliki posameznih elementov, z mehanizmi ali brez. Vključujeta inovativne relax počivalnike, z ročnim ali električnim pomikom.

 

Najboljše? Sestavite si jo po svoje! Posamezne elemente se namreč sestavlja v ravno linijo kot dvosed, trosed ali štirised, odvisno koliko elementov sestavite skupaj. Seveda pa vsak prisega na svoj stil, zato se pri Natuzziju sedežna garnitura lahko naroči v različnh barvah in materialih.

Za znamko Natuzzi smo slišali že prav vsi, saj s kvaliteto že vrsto let skrbi za udobne sedežne garniture, ki sledijo oblikovalskim trendom. Gre namreč za globalno najbolj znano znamko luksuznih sedežnih garnitur. Sedežne garniture Natuzzi so izdelane ročno, v skladu z italijansko rokodelsko tradicijo, ogromno pozornosti pa se poleg kvalitete posveča tudi oblikovanju, po čemer so Italjiani vsem znani. Vse to počnejo z namenom ponuditi najboljšo kakovost sedežnih garnitur po konkurenčni ceni.

Vam zaupamo še zanimivost? S svojim delom so prepoznavni po vsem svetu, prav tako pa je gospod Natuzzi prvi ne-ameriški prejemnik prestižne oblikovalske nagrade »Affie«.

Natuzzi je poskrbel, da smo končno spočite in pripravljene na nove delovne dni, saj sedaj ni več izgovorov utrujenosti. Veselo na delo, potem pa na novo sedežno garnituro!

Vam zaupamo še dobro novico?

Ob naročilu sedežne garniture IAGO ali BRIO z električnimi počivalniki, samo v februarju dobite 1x električni pomik počivalnika GRATIS!

Kam pa se lahko odpravite po nov val udobja?

V trgovino s pohištvom kuhinj in sedežnimi garniturami Maros na Šmartinski cesti 53, v Ljubljani ter v salona v Celju in Jesenicah na Dolenjskem! Prijazno osebje se bo o vaših željah z vami pogovorilo in vam svetovalo.

Foto: Anastasija Kajba

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam