fbpx

Kako ‘popravite’ ličila, ki ste jih po nesreči razbile?

Lepota

Ne zavrzite svojega najljubšega pudra, šminke, rdečila za lice ali senc za veke ter drugega make-upa, ki ga imate najraje, samo zato, ker vam je padel na tla ali se kako drugače poškodoval.

Saj vemo, kako to gre. Mudi se vam ali pa ste preprosto nerodne in že vam najljubši, morda celo najdražji puder v prahu pade iz rok in pristane na tleh kopalnice, ali pa po nesreči s police zbijete najlepši set senčil za veke, ki neslavno konča v umivalniku. Seveda, totalna katastrofa! Kaj pa sedaj?

Ste se že kdaj vprašale, če lahko razbito embalažo oziroma razsut prah na tleh nekako rešite in tako ohranite svoj najljubši izdelek za ličenje, da vam ne bo treba v trgovino po novega? Verjele ali ne, obstajajo iznajdljive ženske, ki za popravilo po nesreči uničenega ličila potrebujejo manj kot pet minut, če imajo seveda ustrezen DIY pribor pri roki.

Žalost se podvoji, če gre za pravkar kupljeni izdelek, ki ni ravno poceni, pa se je razbil na koščke. Puder v kamnu, osvetljevalec, rdečilo za lica, tulec šminke… Le zakaj bi vse skupaj pometle ali posesale oziroma zavrgle poškodovana ličila?

Ali pa, če škoda vseeno ni prevelika, razbite koščke zbrati nazaj v posodico in jo umakniti na odaljeno polico, v upanju, da nekoč ta make-up vseeno še pride prav? Poglejte si to neverjetno rešitev, ki so jo spretne ženske objavile na družbenem kanalu YouTube.

Poškodovanega, razbitega in raztresenega make-upa vam ne bo več treba skrivati po predalih, ampak ga boste lahko še naprej uporabljale, kot da se ni nič zgodilo! Ko smo naletele na ta video, smo bile sprva seveda malce skeptične.

Najprej nismo mogle verjeti, da je sploh mogoče ‘popraviti’ razbiti make-up kot z nekakšno čarobno paličico. Toda res nas je osupnilo, da so se uničena ličila kot po čudežu ‘sestavila’ v prvotno obliko in bila zopet nared za uporabo. Oglejte si torej video in poskusite to ‘čarovnijo’ še same, ko se vam naslednjič pripeti taka nezgoda!

 

D. S.

Foto: Lens.com, YouTube, SGHomemaker, Fashion.hr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam