fbpx

Kako popraviti slabo frizuro v samo 5. minutah?

Lepota, Novice

Kolikokrat ste se zjutraj zbudili s frizuro, zaradi katere ste imeli pokvarjen dan in ste si, zaradi pomanjkanja časa lase speli v navaden čop ali figo, saj ste bili prepričani, da je to edina rešitev.

Naj vas razveselimo, da to ni edina rešitev, saj obstaja kar nekaj preprostih trikov, s pomočjo katerih lahko popravite frizuro v samo petih minutah in bad hair day bo postal preteklost.

Zmočite problematične pramene

Da bi ukrotili nekaj posameznih štrlečih pramen, ni treba umivati celih las. Zmočite samo pramene, ki štrlijo, jih posušite s fenom ter poravnajte s krtačo. To je najbolj preprost trik, ki vam bo najbolj pomagal pri fruruju. Lahko jih počešete z mokrim glavnikom in frizura bo popolna.

Kaj narediti s kodri?

Če imate kodraste lase, jih poškropite z vodo po celi dolžini in jih spletite v dve kiti. Če se vam ne mudi preveč, jih posušite na zraku, v nasprotnem primeru pa uporabite fen. Pri sušenju s fenom, lase na začetku sušite spletene v kiti, nato jih razdrite ter posušite do konca.

Figaro za lase je prava rešitev

Če ste se zbudili z neurejenimi prameni, namesto likalnika rajši uporabite figaro, saj boste z njim lažje uredili lase.

Spremenite prečko

Če navadno nosite lase na levo stran, premaknite prečko bolj na desno … ali obratno. S to preprosto potezo ne boste samo popravili slabe frizure, ampak boste osvežili tudi svoj videz.

»Polizana« frizura

Lasje, tesno ob glavi so v zadnjih sezonah spet moderni, zato je taka frizura veliko bolj zanimiva kot konjski rep. Če ste drzni, so lahko tako imenovani bad hair day idelani za tak videz. Edina stvar, ki jo potrebujete je dobra krtača ter gel za lase.

Foto: Pinterest, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam