fbpx

Kako poskrbeti za kožo v hladnejših dneh?

Lepota, Novice, Prva stran

Zimski dnevi ne prizanašajo suhi koži.

Pomanjkanje vlage v okolju zaradi suhega podnebja, čezmernega ogrevanja in nizkih temperatur spodbuja izhlapevanje vode iz kože, kar neposredno prispeva k njenemu nadaljnjemu izsuševanju. Koža takrat potrebuje celovit hranilni učinek: takojšnjo pomiritev in dolgoročno obnovo. Vichy je razvil linijo izdelkov Nutrilogie za nego občutljive, suhe in zelo suhe kože obraza.

Bogate formule izdelkov iz te linije so obogatene z zeliščnimi olji, karitejevim maslom in čebeljim voskom, da bi lahko koži zagotovile optimalno količino hranilnih snovi za izjemen občutek udobja brez mastnega učinka. Formula Nutrilogie je še dodatno obogatena s hranilno sestavino Sphingo-lipid®, ki pomaga pri obnovi hidrolipidnega filma.

Kako spodbuditi proizvodnjo lipidov pri suhi koži?

S težavo suhe kože se najpogosteje srečujemo v zimskem času, nekateri ljudje pa imajo suho kožo skozi vse leto. Suhi koži primanjkuje medceličnih LIPIDOV, saj jih koža ne proizvaja dovolj. Rezultat so zategovanje, luščenje, rdečica, občutljivost in prepustnost kože ter pomanjkanje vode. Površina je groba in hrapava, koža izgubi svoj sijaj. Vichy rešitev za suho kožo je linija NUTRILOGIE, intenzivne hranilne nege s patentirano aktivno sestavino SPHINGO-LIPID® in tehnologijo oleosomov, ki je osnova izredno vpojne in nemastne teksture izdelkov. Patentirana hranilna aktivna sestavina Sphingo-lipid®, ki jo najdemo v vseh negah Nutrilogie, je rezultat 10-letnih raziskav.

Idealna rešitev za vse vrste suhe kože

NUTRILOGIE 1 – Nemastna tekstura nege Nutrilogie 1 za suho kožo se zlahka vpije in zahvaljujoč bogati vsebnosti esencialnih maščobnih kislin ter zeliščnih olj nudi celodnevni občutek udobja. Po nanosu nege je suha koža v trenutku pomirjena. Suhost in zategovanje se zmanjšata v času 24-urnega občutka udobja in elastičnosti. Suhi koži se postopoma vrne normalna kakovost.

 

NUTRILOGIE 2 – Za takojšnjo pomiritev in dolgoročno obnovo suhe in zelo suhe kože. Ta nega je obogatena s termalno vodo Vichy, ki pomirja, krepi in obnavlja kožo zahvaljujoč 15 blagodejnim mineralom, zagotavlja 24-urno vlaženje za celodnevni občutek udobja in popolnoma spoštuje kožo. Bogata, topna in nemastna formula nege Nutrilogie 2 je obogatena z zeliščnimi olji, karitejevim maslom in čebeljim voskom. Suhi in zelo suhi koži zagotavlja optimalno količino hranilnih snovi in izjemen občutek udobja skozi ves dan brez mastnega učinka.

Za več informacij o pomenu uporabe hranilne nege in nasvete strokovnjakov za nego suhe in izsušene kože obiščite www.vichy.si.

Priporočljiva cena: Nutrilogie 1 50 ml = 23,00 EUR, Nutrilogie 2 50 ml = 23,00 EUR

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam