fbpx

Kako pozimi nositi belo barvo?

Moda, Novice, Prva stran

Bala tudi bozimi? Zakaj pa ne!

Bela barva simbolizira čistost, nedolžnost, razkošje in nevtralnost. Belo naj bi nosili pripadniki višjega sloja, saj je ta barva zelo občutljiva in se lahko hitro umaže. Vsaj tako je veljalo v preteklosti. Zdaj pa vsi radi oblečemo belo, še največkrat poleti, pozimi pa smo glede bele barve malo bolj zadržani.

slika

slika-over-the-knee

slika-gold

Obstaja nekaj pravil, ki se jih je dobro držati pri kombiniranju belih oblačil. Pomembno je, da znamo oblačila slojevati, da damo nase različne odtenke bele in da nosimo oblačila, ki so nam ulita.

slika-1

Bela barva naj bo kot slikarsko platno

Belemu stylingu dodajte nekaj dodatkov v različnih bolj živih barvah ali pa velike kose nakita. Lahko izberete pisano torbico in outfit zaključite s temnimi očali. Lahko obujete čevlje v črni barvi. Nenapisano pravilo pa je, da nikoli ne obujte belih čevljev k zimskemu sneženemu outfitu.

slika-3

slika-2

Kombinirajte različne odtenke bele barve

Snežno bela, smetanasto bela, bež … to so odtenki bele barve, ki jih je lahko kombinirati skupaj. Če pa še skrbno izberete materiale in teksturo oblačil, boste zadele v polno.

slika-4

Izbirajte kose oblačil, ki se popolnoma prilegajo vaši postavi

Pazite, da se ne tlačite v premajhna oblačila oziroma v oblačila, ki so preširoka. Bela barva je neusmiljena in nehvaležna. Oblačila se vam morajo popolnoma prilegati.

slika-5

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam