fbpx

Kako s 6 kosi zgraditi celotno poletno garderobo?

Moda, Novice, Prva stran

Modna zabava brez enormnega nakupovanja vedno novih kosov oblačil!

Vsakdanji modni program: polna omara oblačil, ki jim ni videti konca. Predlog za izboljšavo: še vedno se zabavajte z modo, a brez enormnega nakupovanja vedno novih kosov oblačil. Spodaj vam tako predstavljamo 6 glavnih kosov oblačil, ki bodo zadostovala za vašo celotno poletno garderobo.

Bodi (ali enodelne kopalke)

Da, res je, da vam bo na stranišču odpenjanje in slačenje vzelo dodatnih 30 sekund vašega časa, a pomislite koliko časa vam bo bodi prihranil pri tem, ko vam ne bo potrebno vsakih nekaj minut tlačiti srajce v hlače. Predstavljajte si raje, kako dobro boste videti na plaži, na večerji in kasneje na večerni zabavi, kjer si boste privoščile ritme v slogu umazanega plesa.

Espadrile

Kaj ne gre skupaj z espadrilami? Nič! So ravno prav zaprte, da nimate povsem golih nog in ravno prav udobne, da jih lahko ves dan nosite in vas ne bodo bolele noge. Kombinirate jih lahko tako z obleko kot s kavbojkami, primerne pa so tako za v mesto kot za na plažo.

Denim krilo

Zato, ker je jeans krilo vedno primerno. Izberite takšno, ki ni preveč oprijeto, ampak malce bolj sproščeno inga nosite z vsem, kombinirate pa ga lahko tudi z vsemi kosi na tem seznamu.

Srajčna obleka

Najbolje je videti takrat, ko imate odpeto do pasu in se konci navihano igrajo v vetru. Spodaj oblecite kratke hlače, ali pa celo še eno obleko. Uporabljate jo lahko tudi v hladnih poletnih večerih, ko vaše jakne postanejo pretople.

Pisana srajca

Ta srajca je primerna tudi za moške, a vse kar lahko nosijo oni, lahko nosite tudi vi. Nosite jo oblečeno čez kopalke, ali zavezano nad pasom.

Veliki uhani

Lahko jih nosite z vsemi naštetimi kosi s seznama, ali pa tudi samo v kombinaciji s slanimi polizanimi lasmi in ustvarite pravi poletni videz.

Foto: Pinterest, Fashion Gone Rogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam