fbpx

Kako se je Manca spopadla z dermatitisom (RESNIČNA IZPOVED)

Lepota

Težave s kožo, kot je atopijski dermatitis, se lahko pojavijo v različnih obdobjih življenja. Razlog je lahko stres, oslabitev imunskega sistema, pravi vzrok pa je praviloma genetska zasnova telesa.

Atopijski dermatitis je kronična vnetna bolezen kože, ki se pogosto razvije že v otroštvu. Značilni simptomi so kožni izpuščaji, suha koža, srbečica, rdečica, pa vse do oteklin, kožnih razjed in mehurjev. S primernim zdravljenjem pa tovrstne težave s kožo lahko kaj hitro ublažimo ter preprečimo ponovno pojavitev strahovitih reakcij. Preverite, kako se je Mančina koža popolnoma obnovila po uporabi terapevtske kozmetike AtopicBalm in AtopicCream.

Težave s kožo so se prvič pojavile v Mančinem odraslem življenju…

Manca nikoli ni slutila, da ima kožno bolezen, saj je bila njena koža v otroštvu, puberteti ter v njenih dvajsetih brezhibna. Živela je precej srečno in umirjeno življenje na obali, morski zrak ter brezstresno življenje pa seveda pozitivno vplivata na naše živce ter kožo.

Pri 32-ih je sprejela izvršilno delovno pozicijo v Ljubljani, kar pa je njeno življenje pravzaprav obrnilo na glavo. Preselila se je v kraj z nižjimi zimskimi temperaturami in višjimi ravnmi stresa in splošnega pritiska. Na delo je odhajala zgodaj zjutraj, domov pa se je vračala pozno zvečer. Časa zase preprosto ni imela, izgubila pa je tudi življenjsko energijo.

Kmalu po selitvi so se pojavile prve težave s kožo – rdečica povsod po telesu, izrazito suha koža ter srbečica. Manca temu sprva ni povzročala pozornosti, saj je bila prezaposlena. Ker se ni lotila takojšnega zdravljenja, so se po nekaj tednih začeli pojavljati izpuščaji in ponekod celo mehurji.

Ali je atopijski dermatitis mogoče ublažiti z naravno kozmetiko?

Manco je začelo skrbeti za njeno zdravje, zato je navsezadnje le obiskala dermatologa, ki jo je diagnosticiral z atopijskim dermatitisom. Za zdravljenje tovrstne bolezni ji je takoj predpisal obilico farmacevtskih mazil, katere pa je Manca nemudoma zavrnila.

“Celo življenje sem imela čudovito kožo, ker sem živela v skladu z naravo ter zaupala morju, Soncu in dobremu počutju, da bodo poskrbeli za moje zdravje. Nisem se želela takoj obrniti na produkte kemofarmacije. Narava nam nudi vse, kar potrebujemo, zato sem ji želela ponovno zaupati.”

Manca je opravila temeljito raziskavo produktov na trgu, ki pomagajo v boju proti težavami s kožo, kot je atopijski dermatitis. Zasledila je izdelek Atopic Balm, ki je tako naraven, da je primeren celo za novorojenčke, zato ga je nemudoma preizkusila.

Atopic Balm za nego kožnih bolezni ter Atopic Cream za vlaženje suhe kože

Našla je slovensko podjetje SkinFairytale, ki proizvaja popolnoma naravne, skrbno zasnovane rastlinske izdelke, ki lajšajo bolezenska stanja na koži. So izjemna alternativa sintetičnim izdelkom na trgu, zato so za Manco predstavljali odlično izbiro.

Odločila se je preizkusiti kombinacijo dveh mazil: AtopicBalm, namenjen negi problematične in občutljive kože, ki je posledica atopijskega dermatitisa; ter AtopicCream, katera neguje ter navlaži kožo in prepreči izsušitev.

Manca je bila navdušena, saj kremi ne vsebujeta škodljivih in umetnih sestavin, kot so parabeni, silikoni, konzervansi, palmino olje, laktoza, lanolin ter kortikosteroidi. Sta popolnoma veganskega izvora ter prijazni ljudem, okolju ter živalim.

Manca se je resnično poslovila od atopijskega dermatitisa!

Že po nekaj dneh uporabe mazil, je Manca opazila občutno razliko v počutju ter zdravju kože. Srbečica je popolnoma izginila, rdečica pa se je izredno ublažila. Po nekaj tednih so izpuščaji ter mehurji popolnoma izpuhteli, Manca pa je mazila še vedno nanašala, da se je izognila suhi in srbeči koži.

Njena koža je bila le po mesecu dni brezhibna. Ker je atopijski dermatitis vnetna bolezen, se je potrebno zavedati, da se ta lahko vrne, zato se je Manca odločila tudi predrugačiti življenjski slog ter se odločila za zdravju prijaznejšo službo, saj je dobro počutje prvi korak do trdnega imunskega sistema ter zdravega organizma.

Odločite se za SkinFairytale in še danes poskrbite za svojo kožo

SkinFairytale ponuja mnogo različnih mazil, ki bodo negovali vašo razdraženo, srbečo oziroma pordelo telo in blagodejno vplivali tudi na ostale težave s kožo, kot so alergije, ekcem, psoriaza in drugo. Njihovi izdelki so prijazni tudi koži novorojenčkov ter tako primerni za vso družino. Preverite njihovo ponudbo!

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam