fbpx

Kako se je odzval »plus size« model na izjavo, da so njena stegna videti kot velemesto celulita?

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, slider, Znani

#beautybeyondsize

Plus size model Ashley Graham se je na najboljši možni način odzvala na žalitev. Objavila je neobdelano fotografijo in s ponosom ponovno pokazala svoje obline.

ashleygrahamswim

Ashley je trenutno en izmed najbolj popularnih plus size modelov, njena sodelovanja z modnimi znamkami pa se samo povečujejo. Pred kratkim je izdala tudi svojo lastno kolekcijo spodnjega perila za močnejše ženske in dekleta. Čeprav redno objavlja svoje fotografije na Instagramu, je pred kratkim presenetila z objavo fotografije njenega telesa pred polepšanjem s pomočjo Photoshopa.

Pod fotografijo je zapisala, da ji je nekdo rekel, da so njena stegna videti kot velemesto celulita, vendar pa sama verjame, da so njega stegna samo dokaz zmage in poguma. Dodala je še, da nikomur ne bo pustila, da ji ukazuje, kakšno naj bo njeno telo, samo zato, da bi se drugi počutili bolje. Plus size model je vedno poudarjala, da nikoli ni dopustila, da ji drugi uničujejo samozavest ali zmanjšajo zaupanje v sprejemanje same sebe.

ashgrah3_840_472

Ashley je s tem poslala še eno močno sporočilo vsem »sovražnikom« oblin in hkrati tudi celemu svetu. Fotografijo je v enem samem dnevu všečkalo več kot 130.000 oseb, medtem ko je več kot 3.000 oseb s komentarjem podprlo njeno potezo.

Ob takih situacijah se vprašamo, kaj daje nekomu pravico, da daje pripombe na izgled, ne glede ali je vitek, debel ali običajne teže. Dokler smo sami srečni v svojem telesu in ga sprejemamo z vsemi pomanjkljivostmi, bi morali nespodobne in sovražne komentarje ignorirati, tako kot osebe, ki so jih izrekle. Ashleyjin priljubljeni hashtag je #beautybeyondsize in mi se z njim popolnoma strinjamo, saj resnična lepota presega vse velikosti.

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam