fbpx

Kako se naličiti za večerni zmenek?

Lepota, Novice

Z več kot 20 letnimi izkušnjami, je Lisa Eldridge ena izmed najbolj cenjenih make-up umetnic v lepotnih in modnih krogih.

Z več kot 20 letnimi izkušnjami, je Lisa Eldridge ena izmed najbolj cenjenih make-up umetnic v mednarodnih lepotnih in modnih krogih.  S pomočjo kratkih Youtube posnetkov,  posnetih v njenem londonskem studiu in nastanku spletne strani www.lisaeldridge.com, pa je postala ena izmed najbolj prepoznavnih obrazov lepotne industrije v Veliki Britaniji in na mednarodni ravni.

6-1308903742-studio__square

Kmalu bo nastanku spletne strani, je dobila povabilo modnega velikana Chanel, za snemanje ekskluzivnih vsebin na njihovi spletni strani. Trenutno je Lisa zaposlena kot globalna kreativna direktorica v Lancome makeup, kar pa je ne ovira, da ne bi s svojimi kratkimi posnetki še naprej navduševala milijone make up navdušenk po svetu.

Nad Lisinim delom se navdušujejo tudi največje svetovne zvezdnice, saj so med njenimi rednimi varovankami Kate Winslet, Katy Perry, Keiro Knightley, Emmo Watson, Evo Green, Cameron Diaz, Amando Seyfried in Kate Moss.

Uredništvo Style.Over.Net se danes navdušuje nad kratkim posnetkom, v katerem nam Lisa svetuje, kako se naličiti, če prejmemo povabilo na večerni zmenek.

 

Foto in video: lisaeldridge.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam