fbpx

7 učinkovitih trikov, kako se obleči za prehodno obdobje!

Moda, Prva stran, Ženska moda

7 trikov za konec zmede!

V obdobju prehoda od mrzle zime do toplejše pomladi na ulicah vidimo prav vse: debele volnene plašče, eskimke in šale, na drugi strani pa že balerinke in lahkotne jakne. To, včasih prav smešno nasprotje, na ulicah požanje veliko pogledov, kar pa je posledica zmedenosti, saj ne vemo kaj obleči. Po eni strani si želimo skočiti v poletje ob prvem sončnem žarku, ki posije na Ljubljanico, popoldanska senca pa nas grobo opomni, da zima še ostaja.

Razkrivamo vam 7 trikov, da bo v mestu čim manj prehladov in manj začudenih pogledov! Pripravljene?

  1. Prilagodite škornje čez koleno 

          

Zagotovo eden izmed največjih trendov, ki ga po končanih temperaturah pod ničlo ni potrebno pospraviti v omaro! Nasprotno, samo prilagodite se trendu! Dobra izbira je obleka, vremenu pa se prilagajajte z izbiro materiala. Vsak dodaten mesec pomeni lahkotnejši material! Stil lahko popestrite s tanjšimi, a še vedno toplimi nogavicami z vzorčki. Priporočamo mrežaste ter pikčaste nogavice h minimalističnemu videzu. V primeru mrežastih nogavic naj bodo škornji čez koleno nizki.

  1. Velik pulover in krilo iz šifona


Še ena modna enačba, ki jo je vedno dobro poznati! Se še spomnite lanskega trenda dolgih, lahkotnih kril? Le pobrskajte za njim po omari in mu dodajte (pre)velik pulover. Kombinacija je enostavna, šik, vsebuje pa trende zimske in pomladne sezone. Sedi, 5!

  1. Skunjič namesto plašča

Moški suknjič lahko ob toplejših dneh nosite kot zgornjo plast, ob hladnejših dneh pa lahko čezenj navržete tanjši plašč za prehodno obdobje! Pod suknjič oblecite majico s potiskom ali elegantno bluzo za bolj formalen videz.

  1. Trenč plašč, večna klasika!

Zdi se, kot da je bil nam, najljubši klasičen kos, oblikovan prav za prehodno obdobje! Je ravno pravšnje dolžine, ki zagotovi dovolj topline. Najboljše? Poda se h prav vsaki kombinaciji in povzdigne še tako enostaven videz.

  1. Kavbojke naj bodo svetlejše!

Skozi prehod počasi menjajte temne tone h svetlim. Črne kavbojke naj zamenjajo sive, nato srednje modre, svetlo modre….ob poletju boste že pri belih kavbojkah, ravno prav!

  1. Culottes hlače!

Na tekmovanju najboljših prehodnih kosov bi zagotovo stal na prvi stopnički poleg trenč plašča. Culotte hlače so trenutno velik trend, saj zagotavljajo ravno pravšnjo dolžino, udobne so kot trenerka, vseeno pa delujejo šik. Ob hoji se material lepo giblje in ustvari elegantno silhueto! V hladnejših mesecih jih kombinirajte s tanjšimi nogavicami in gležnarji s peto.

  1. Zlato pravilo: mešajte nasprotne materiale!

Toplo, mrzlo: težki materiali, lahki materiali; gre za uravnavanje zlate sredine. Težje materiale kombinirajte z šifonom, semišem ali lanom. Krilo iz džinsa lahko kombinirate z debelim puloverjem, prav tako pa lahko lahkotno obleko dopolnite z jopico.

Upamo, da smo vam z nasveti pomagali h lažjim odločitvam pri prehodnem obdobju!

Vir: TheEveryGirl, Pinterest, Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam