Kako se počutiti bolj seksi v svoji koži?

21. april 2024

Kako se počutiti bolj seksi v svoji koži?

21. april 2024
Foto: Instagram @bryunetka.ann
Kako se počutiti bolj seksi v svoji koži?

Kako se počutiti bolj seksi v svoji koži?

21. april 2024
Foto: Instagram @bryunetka.ann

Gre predvsem za dobro počutje in samozavest, prebujanje ženskega seksapila v postelji in izven nje ter skrb zase po 40 letu starosti.

Precej žensk se okrog 40. leta vrti v vrtiljaku neprijetnih čustev, ko gre za njihovo ženstvenost, seksapil in telo.

Žensko telo se po rojstvu otrok popolnoma spremeni, staranje vpliva na spremembe na vseh delih telesa in zaradi natrpanega družinskega življenja mnoge sebe postavljajo na zadnje mesto in se mnogokrat tudi zapustijo.

Foto: Instagram @bryunetka.ann

Vse to lahko močno vpliva na samozavest in duševno zdravje nekaterih žensk, pa tudi intimnost s partnerjem in razmerje nasploh. Kako si iz glave izbiti negativne notranje glasove, obuditi svoj seksapil in dvigniti samozavest?

Zavihajte rokave in prevetrite glavo

Delo na sebi zahteva najprej soočenje s tistimi malimi zlobnimi demoni v glavi, zaradi katerih se počutite slabo. Brez skrbi, niste obtičali, le najti je treba vašo novo seksi podobo in se lotiti dela na sebi.

Vprašajte se, kaj vam ustreza, če želite ponovno postati zdravi in izboljšati svojo zunanjo podobo (v kolikor vas ta težava najbolj muči). Kaj je tisto, kar vam zbija samozavest? Če so to druge ženske, po katerih se zgledujete in primerjate na družbenih omrežjih, jim enostavno nehajte slediti.

Foto: Instagram @bryunetka.ann

V prvi vrsti morate s to `preobrazbo` začeti zaradi sebe in ne drugih. Podvojite vse, kar vam daje najbolj preobrazbene rezultate, kar vas dela srečne in ob čemer se dobro počutite.

Redna telovadba bo verjetno dvignila vaš libido, počutili se boste nekoliko bolj uglašeni s svojim telesom in povečala se vam bo raven energije.

Bolj boste aktivni, boljše se boste počutili in iskreno ne boste imeli časa razmišljati o negativnih stvareh. Vadba vas bo vzpodbudila, da se premaknete s točke stagniranja in smiljenja sami sebi.

Foto: Unsplash

Parfum je, poleg novega seksi spodnjega perila, eden izmed preprostih trikov, da se v hipu počutite bolj zaželene, posebne in privlačne, pa naj se to sliši še kako klišejsko.

Izberite čuten in sladek vonj s senzualnimi notami, kot so ambra, lesene note, pačuli in vanilja. Z vonjih v spomin prikličete spomine, zato lahko poskusite s kakšnim starim parfumom iz časa, ko ste se odlično počutili.

Čas za novo akcijo med rjuhami

Če vsekakor želite ohraniti stvari v spalnici, je bistveno, da se morate začeti ukvarjati s seksom drugače. Telo se po rojstvu otrok spremeni, zato je tudi spolnost lahko precej drugačna.

Poslušati morate svoje telo in glasno izraziti svoje želje in pričakovanja partnerju. Razmislite o položajih, ki so vam udobni, o masturbaciji in fantaziranju (kar je normalno in vsekakor zaželeno), morda želite biti intimni manjkrat kot prej, ampak takrat želite intenzivnejši odnos.

Foto: Instagram @bryunetka.ann

Predvsem um je naša najmočnejša mišica in že najmanjši miselni premik lahko naredi čudeže. Če ne želite biti ženska, ki sovraži seks in neprestano nerga in je nezadovoljna, morate ukrepati in si skušajte to zadati v glavi. Poiščite svojo pot do tega, da se boste znova počutile seksi.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic