fbpx

Kako se znebiti nadležnih aken?

Lepota, Novice, Prva stran

Dermatolog in 19 mednarodnih YouTuberjev odgovarjajo na najpogostejša vprašanja o aknah.

V današnji digitalni dobi so tradicionalni tretmaji proti aknam enostavno prepočasni. Mladi želijo takojšnjo in učinkovito rešitev, ki jim bo omogočila enakomerno polt v vsakem trenutku. Postavlja se vprašanje, kako mladim ponuditi “instantno” rešitev, ki poleg učinkovitega delovanja na nepravilnosti poskrbi tudi za enakomerno polt. La Roche Posay letos ponuja edinstveno rešitev in predstavlja novost v negi problematične kože: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivno obarvano nego, ki poenoti polt in deluje proti lisam ter nepravilnostim na koži.

effaclar-duo-unifiant-texture

EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT je nova nega za poenotenje in korekcijo polti, ki prekriva mozolje, ogrce in pore ter preprečuje njihov nastanek, poleg tega pa prekriva tudi rdeče in rjave lise na koži. Formula vsebuje učinkovino Procerad™, ki aktivno deluje proti nepravilnostim: Procerad™ je patentiran ceramid, ki ščiti pred pojavom rdečih in rjavih lis. Učinkovitost je vidna že po 24 urah: nepravilnosti so na videz manj rdeče, po 8 dneh so bistveno manjše, po 4 tednih pa so pore odmašene, tekstura kože je izboljšana, njen sijaj pa je pod nadzorom.

Hiter in enostaven nanos lahke teksture ustvarja občutek ugodja in vlaženja, obenem pa pušča mat učinek na koži. EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT je na voljo v dveh odtenkih: LIGHT in MEDIUM za svetlo in naravno prekrivanje brez zmašenih por. Vsebujejo termalno vodo La Roche-Posay, ki je naravno bogata s selenom z dokazanimi dermatološkimi učinki: pomirja kožo, zmanjšuje razdraženost in deluje kot antioksidant.

effaclarduounifiantteintemedium-bd-rvb effaclarduounifiantteintelight-bd-rvb

Dermatolog in 19 mednarodnih YouTuberjev odgovarjajo na najpogostejša vprašanja o aknah
Splet je poln resnic in laži o mozoljih, zato je La Roche-Posay v sodelovanju z dermatologom in YouTuberji odgovoril na najpogostejše zablode o mozoljih in o tem, kako se jih znebiti. Želite vedeti, kateri so najpogostejši miti in napačna prepričanja o hrani in mozoljih? Ali domači pripravki pomagajo pri zdravljenju aken? Smemo mozolje stiskati, ali ne? Kako življenje v mestu, onesnaženje, sonce in stres, ki smo jim izpostavljeni, vplivajo na nepravilnosti? Izvedite pravo resnico o mozoljih in poiščite strokovni nasvet dermatologa na novi spletni platformi #FreeFromSpots

Vir: La Roche-Posay


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam