fbpx

Kako seksi Shakira ohranja vitko in zdravo telo?

Fit, Lifestyle, Nega telesa, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Znana in priljubljena pevka posega po nekaj preprostih trikih, ki bodo pomagali tudi vam!

Seksi Shakira ima med pevkami eno najlepših postav, od čvrstih trebušnih mišic do popolno izklesane zadnjice; da to fit postavo obdrži, poje več manjših obrokov na dan in trenira tri različne oblike vadbe, od pet do šestkrat tedensko.

Pevka prizna, da se zdravo prehranjuje in pazi, da se izogiba predelanim živilom. Fit postavo vzdržuje z majhnimi obroki, ki ji dajo občutek sitosti, zato je njena energija ves čas na enakem nivoju.

Ponavadi zajtrkuje toast iz integralnih žitaric, nanj da avokado in paradižnik, ob tem spije črno kavo brez sladkorja in mleka. Za kosilo ima solato s piščancem ali ribo. Shakira obožuje svinjino, zato včasih za malico prigrizne nekaj trakov sušene svinjine, včasih pa kumare v kombinaciji z melono.

Zvečer ima najraje ribo ali svinjski zrezek v omaki s šparglji, po večerji si privošči košček temne čokolade. Po porodu je bila pevka na posebnem režimu prehranjevanja, ki ga je sestavljalo osem majhnih obrokov v vrednosti od 200 do 250 kalorij. Obroki so vsebovali veliko vlaknin, proteinov, kalcija in železa. Tako je hitro snela odvečne nosečniške kilograme in hkrati v telo vnesla vsa potrebna hranila, vitamine in minerale.

V času obeh nosečnosti je vadila zumbo, da bi porabila več kalorij, kot jih je vnesla. Ker ima rada ples, je bila zumba idealna vadba za slavno nosečko. Shakira pa sedaj trenira pet- do šestkrat tedensko in to s pomočjo trenerke slavnih, Anno Kaiser, ki je Shakiri sestavila visokointenzivni režim vadbe, ta vključuje tudi ples.

Pevka to kombinira s specialnimi vadbami za razvoj mišičnega tonusa in še s tenisom ter kickboxom, ki sta ventil, da spusti iz sebe stres, predvsem po nastopih in turnejah. Po treningu obvezno pije kokosovo vodo, da dobi nazaj elektrolite.

Shakira je ena redkih zvezdnic, ki iskreno pove, da se je treba za lepo telo vražje truditi (vsak dan!) in biti nadvse samodiscipliniran pri prehranjevanju. Točno tako!

 

Foto: Fashion.hr, Vogue, Elle, Shape.com, Sharenator, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam