fbpx

Kako to sezono nositi bob frizuro?

Izbor urednice, Lepota, Novice, slider

Po vzoru hollywoodskih zvezdnic …

Bob nikoli ni bil dolgočasen, še posebno, kadar ga osvežimo z drugačnim načinom striženja ali statement detajlom. Če še vedno razmišljate o novi frizuri in vam je še zanimiv bob, vas mogoče navdušimo, da se odločite za to trendovsko frizuro.

Najbolj popularna verzija boba zahteva nenehno striženje in ohranjevanje srednje dolžine, po drugi strani pa je potreben le minimalni trud za učinek chic frizure. V primeru, da želite bolj elegantno frizuro, pa lase lahko spnete v čop ali figo in jih okrasite s statement nakitom ali sponkami za lase. Predstavljamo vam tri predloge, kako bob nosijo znane dame:

Klasičen bob

Igralka Jennifer Lawrence je tipičen primer moderne ženske, ki na odličen način nosi klasično verzijo boba, kar smo lahko videli na premieri njenega najnovejšega filma, ko se je predstavila s popularnim bobom v blond barvi in zapeljivim make – upom.

Razkuštran kratko stopničasti bob

Podoben look nam je predstavili Lily Collins, ki ima za razliko od Jennifer bolj razkuštran bob s stopničasto postriženimi prameni. Ta frizura je odlična za ženske, ki nimajo gostih las, saj razkuštran bob optično poveča volumen. S pomočjo izdelkov za urejevanje las ter spretnimi rokami, bo vaša frizura videti, kot bi prišli iz hollywoodskega salona.

Daljša varianta bob frizure (lob)

Če se vam zdi, da je bob prevelika sprememba, ki zahteva več skrajševanja las, se lahko odločite za malce daljši bob, tako imenovani lob, ki jo nosi Margot Robbie. Margot obožuje, da stilizira frizuro, zato jo pogosto videvamo z nizko figo ter prosto padajočimi prameni. Kadar doda še naravni make – up, njen obraz izžareva svežino in je tako popoln za dnevne priložnosti.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam