fbpx

Kako si lahko preprosto senčimo obraz?

Lepota, Novice, Prva stran

Če boste sledili navodilom tehnike 3, 2, 1, boste samo v nekaj minutah poudarili točno tisto, kar si želite.

Max Factor predstavlja novo Miracle Contouring Palette, ki je povsem preprosta in hitra za uporabo. Univerzalne barve, ki so jih zasnovali Max Factorjevi umetniki ličenja, pristajajo vsakemu tenu kože, nanesete pa jih neverjetno hitro – 3, 2, 1.

Trije preprosti koraki

Senčenje obraza, kot ga vidimo pri TV zvezdnicah, je lahko včasih kar malce zastrašujoče. Max Factor razume, da vsakdanja ženska najpogosteje ne želi na obrazu debelega sloja ličil, pač pa bi rada izpostavila najboljše poteze svojega obraza. Z novo paleto Miracle Contouring in Max Factorjevo 3, 2, 1 tehniko nanašanja je senčenje obraza postalo povsem enostavno.  Je celo tako preprosto, da bodo novo paletko in Max Factorjevo tehniko uporabljale tudi dame z najbolj polnimi urniki.

Ustvarite subtilno globino in definicijo z uporabo trikov pametnega in hitrega senčenja ter osvetljevanja, ter s tem ustvarite fokus na svojem obrazu in izpostavite njegovo naravno strukturo. Max Factor Miracle Contouring Palette omogoča senčenje in osvetljevanje v roku nekaj minut.

Izpopolnjena različica vas, ustvarjena s strani Max Factorjevih umetnikov ličenja

Miracle Contouring Palette vsebuje 8 odtenkov, ki so jih skrbno izbrali Max Factorjevi umetniki ličenja z namenom, da bodo ustrezali vsem tenom kože.
Vsi odtenki se ponašajo s kremasto, lahkotno in dolgo obstojno formulo, ki omogoča brezhiben nanos in preprosto zabrisovanje.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja, Max Factor pravi:

»Nobene potrebe ni, da bi bilo senčenje tehnika, ki je ne bi obvladala vsaka ženska. Prav zato je Max Factor razvil tehniko nanašanja 3, 2, 1 in novo paletko Miracle Contouring. Kar pa je še posebej pomembno pri osvetljevanju in senčenju je to, da njun namen ni ustvariti nekaj, česar nimate, pač pa to, da poudarite atribute, ki jih imate.

Če boste sledili navodilom tehnike 3, 2, 1, ki jih najdete na zadnji strani palete, boste samo v nekaj minutah poudarili točno tisto, kar si želite.«

Foto: MaxFactor


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam