Kako si lahko s prijateljicami ustvarite popoln dan?

08. oktober 2023

Kako si lahko s prijateljicami ustvarite popoln dan?

08. oktober 2023
Foto: Esplanade

Kako si lahko s prijateljicami ustvarite popoln dan?

08. oktober 2023

Odpravite se na izlet v najbolj imenitno in priljubljeno zbirališče v Zagrebu. V hotelu Esplanade mesec oktober slavijo v živahnih rožnatih in z močnim humanitarnim sporočilom!

Po vsej Barbie evforiji vam verjetno ne bo težko najti rožnata oblačila in se s prijateljicami družiti na nepogrešljivi elegantni rožnati čajanki v hotelu Esplanade. Podprite pobudo s humanitarnim sporočilom v Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru in si s prijateljicami privoščite najslajše rožnate dobrote!

Kultni hotel Esplanade v sodelovanju z neprofitnim združenjem P.I.N.K. life že tradicionalno obeležuje svetovno pobudo Mesec rožnatega traku s humanitarno zgodbo, v kateri lahko sodelujete tudi vi in vaše prijateljice. Celoten oktober je namreč v hotelu Esplanade posvečen ozaveščanju o pomenu preprečevanja raka dojk in boju proti tej zahrbtni bolezni, zato je priljubljeni popoldanski čaj odet v rožnato barvo.

Foto: Esplanade

Večkrat nagrajena izvršna kuharica hotela Esplanade Ana Grgić Tomić in slaščičarka Mirjana Špoljar sta združili svoje moči in za to priložnost oblikovali mamljive prigrizke in rožnate sladice, ki so priročno postrežene na večnadstropni stojnici z vrhunskim čajem Ronnefeldt. Projekt ima seveda dobrodelno noto, saj bo hotel deset odstotkov od dobička čajanke podaril omenjenemu društvu. V podporo dogodku in globalni pobudi bo pročelje hotela Esplanade med 4. in 8. oktobrom osvetljeno v rožnatih odtenkih.

Drznite si sodelovati v rožnatem boju

Podprite pobudo in bodite del te rožnate zgodbe! Oblecite se v rožnato barvo, vzemite s sabo prijateljico ali ljubljeno osebo in proslavite življenje v elegantnem okolju Esplanade Lounge & Cocktail bara ali terase Oleander. Spodbudite sebe, svojo mamo, prijateljico, sodelavko, pa tudi vse ženske, da pomislijo na najpomembnejšo stvar in to je svoje zdravje.

Foto: Esplanade

Kako to storitev? Na rožnatem popoldanskem čaju izberite pijačo v rožnati barvi in jo delite s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Pripišite oznake #PinkAfternoonTea #PinkLife #PinkOctober2023 #PinkRibbon ter s svojim vplivom pomagajte pri ozaveščanju. V mesecu, ko se o tej maligni bolezni največ govori, je treba poudariti, da je rak dojk bolezen, ki je vsak dan realnost za milijone žensk in njihovih družin.

Foto: Esplanade
Foto: Esplanade

Simfonija rožnatih prigrizkov in priboljškov

Rožnati meni vključuje okusne prigrizke, kot so hrustljava košarica, polnjena s skuto in peno iz rdeče pese, kulenski kroketi s salamo in zelišči ter mariniran losos z domačim kruhom s koprovo kremo in vloženo gorčico v rdeči pesi.

Foto: Esplanade

Če bi se rade posladkale, pa bodo za vas pripravili sladke prigrizke v obliki rubinastih kock z maskarponejevo in malinovo kremo, rožnate makrone s kremo iz bele čokolade in rožne vode ter rdečo žametno torto z rikoto in hibiskusovo kremo, pa tudi panna cotto iz šipka, vanilije in bele čokolade. Privoščite si prave užitke, si vzemite čas za druženje s prijatelji in naredite dobro delo, ki lahko nekomu reši življenje.

Nazdravite življenju z rožnato pijačo

Piko na i rožnate zgodbe bo ustvarila zdravita s kozarcem rožnate penine, rožnatega vina ali rožnatega koktajla, ki ga je za to priložnost ustvaril izjemen barman in direktor F&B Vjenceslav Madić `Master Kishoni`.

Foto: Esplanade
Foto: Esplanade
Foto: Esplanade

Sprejmite izziv in postanite del te čudovite zgodbe! S ponosom pokažite, da ste tudi vi del te kampanje, in s svojimi dejavnostmi spodbudite druge, da se pridružijo in storijo enako. Rožnato gurmansko doživetje v hotelu Esplanade bo na voljo v oktobru vsak dan od 12.30 do 18.30, za razvajanje ob popoldanskem čaju pa boste za dve osebi odšteli 48 evrov.

Style. Več novic