fbpx

Kako si naredimo zelo popularno figo v obliki vozla?

Lepota, Novice, Prva stran

Po zgledu Jennifer Lopez, Gwen Stefani in Kendall Jenner.

Figa na vrhu glave v obliki vozla je v tem trenutku ena izmed najbolj priljubljenih frizur, saj je preprosta in hkrati zelo učinkovita. Za vse tiste, ki te popularne frizure še niste osvojili, vam predstavljamo zelo preprost video tutorial.

To preprosto frizuro velikokrat nosijo tudi zvezdnice, kot so Rita Ora, Jennifer Lopez in Gwen Stefani, najbolj pa je postala »slavna«, ko jo je začela nositi Kendall Jenner. Mi smo to frizuro sicer nosili že pred njo, vendar izključno s casual outfiti in kadar smo šli na telovadbo, Kendall pa jo je dvignila na višjio noso, saju jo je nosila k chic in elegantnim outfitom.

Figa – vozel se najlažje oblikuje z ravnimi in gladko počesanimi lasmi. Naprej si naredite čim višji konjski čop, ki naj bo močno spet z elastiko. Preden zadnjikrat ovijete okoli čopa, las ne potegnite v celoti skozi elastiko, ampak čezenj potegnite le kratek del. Če se figa nagne na stran pomeni, da ste naredili preveliko zanko in postopek ponovite. Ostanek čopa ovijte okoli elastike in ga pričvrstite z lasnico in frizura je končana!

ezgifcom-crop-1

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam