fbpx

Kako ste lahko videti modne tudi v mrzlih dneh?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Preverili smo, kaj nam to zimo predlagajo vplivne modne dame Instagrama.

Prišlo je najhladnejše obdobje v letu in od začetka decembra, pa do prvih spomladanskih dni, bodo dneve zaznamovale nizke temperature. Tudi kadar so zunaj zelo hladni dnevi, se vam ni treba ločiti od svojih najljubših oblek in jaken. Skupaj z najtoplejšimi nogavicami in pleteninami, ki jih oblečete preko oblek, bo vaš videz kljub vsemu zelo ženstven. Iz naših omar bodo hladni dnevi izvabili najtoplejše kose.

Slojevanje je v teh dneh skoraj neizogibno, kape in šali pa se bodo iz modnih detajlov spremenili v vsakodnevne obvezne kose. Čez priljubljene kombinacije, kot so bela srajca, kavbojke ali midi krilo, nadenemo najtoplejši pulover, plašč in jakno. Vendar se lahko zgodi, da kljub občutku toplote, nekaj slojev najdebelejših zimskih kosov daje videz neurejenosti.

Čeprav se pod debelimi in oversized puloverji težko počutimo modne, se lahko tudi v najhladnejših dnevih sprehodite v trendu, s pomočjo nekaj čisto preprostih trikov, ki bodo vaša priljubljena oblačila spremenili v popolne zimske kombinacije.

Ključ vsake dobre zimske kombinacije je v dobrem plašču, bundi ali zimski jakni. Očarljivi modeli v pastelnih barvah, klasični plašči v bež, sivi ali črni barvi, zimske bunde in podložene aviator jakne, bodo poskrbele, da vam to zimo ne bo postalo prehitro dolgčas. Poigrate se lahko tudi z različnimi kapami, pasovi, s katerimi poudarite pas ali pa se za ščepec glamurja ovijete s šalom iz ekološkega krzna.

Preverili smo, kaj nam to zimo predlagajo vplivne modne dame Instagrama:

London! ??

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Silhouette games in the november sun ?

A post shared by Sania Claus Demina ? (@saniaclausdemina) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam