fbpx

Kako ste lahko že zgodaj zjutraj videti popolno?

Lepota, Novice

Kadar morate zaradi službe vstajati zelo zgodaj, se verjetno soočate s tipičnimi lepotnimi težavami, ki jih imajo vse zaposlene ženske.

Podočnjaki, neukrotljivi lasje in neobstojna šminka, so samo nekateri izmed njih, vendar vam prav ti lahko pokvarijo dan. Da temu ne bi bilo tako in da boste čez dan videti urejene in sveže, vam bodo pomagali spodnji nasveti.

Uporabite primer

Vaša ličila bodo imela večjo verjetnost, da se obdržijo čez dan, če boste svoji make – up rutini dodali primer. Ta lepotni izdelek pripravi kožo za ličila in jim pomaga zadržati na svojem mestu, navkljub vsem zunanjim vplivom. Pred nanosom primerja, morate obraz navlažiti z vlažilno kremo – tega koraka nikakor ne smete izpustiti.

Lase rešite s šamponom za suho umivanje

Če ste si pozabili zvečer umiti lase, zjutraj pa ste se prepozno zbudili, je vaš rešitelj suh šampon za lase, ki je ustvarjen prav za take priložnosti. V trenutku bo vaše mastne lase osvežil ter vam tako polepšal dan.

Uporabljajte puder v prahu

Po celem dnevu se bo vaša koža začela svetiti, vendar ne v pozitivnem smislu. To nikakor ni videz, ki bi si ga želeli, zato priporočamo, da na ličila narahlo nanesete še puder v prahu, ki bo koži dal mat videz.

S seboj nosite t.i. blot robčke

Blot, oziroma robčki za matiranje obraza so odličen pripomoček, ki bi ga morali vedno imeti pri sebi. Čelo, nos in brada se v stresnih situacijah mastijo še hitreje, ti robčki pa v trenutku vpijejo vso maščobo, vi pa boste videti bolj sveži.

Pijte dovolj vode

Ta nasvet je vredno ponoviti vsaj še stokrat, če je treba. Če ne popijete zadostne količine vode, se bo to videlo tudi na obrazu in tudi na zdravju. Ne čakajte do pisarne, ampak v torbici vedno nosite stekleničko vode. Če pa v službi, zaradi številnih obveznosti, pozabite piti, si pomagajte s številnimi mobilnimi aplikacijami, ki vas na to opominjajo.

Kadar ne pomaga noben trik …

Včasih pride dan, ko vam ne pomaga prav noben trik. V takem primeru je najboljše, da imate s seboj dodaten outfit ali vsaj rezervno bluzo ali majico. Kadar se ne počutite dobro in neprivlačno, vas bo svež in dišeč kos nedvomno spravil v boljšo voljo.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam