fbpx

Kako ugotovimo, da uporabljamo napačno kremo za obraz?

Lepota, Novice, Prva stran

5 znakov, ki sporočajo, da morate zamenjati kremo.

Vlažilna krema za obraz je osnovni izdelek, ki bi jo moral uporabljati prav vsi. Tako kot pri drugih izdelkih je tudi vlažilno kremo, ki nam v popolnosti ustreza, težko najti.
Za začetek morate poznati svojo kožo in izbrati kremo, ki ji najbolj ustreza. Vendar pa se, kljub poznavanju tipa kože lahko zgodi, da vam določena krema, iz čisto drugih razlogov, preprosto ne ustreza. Da je čas za zamenjavo, vam je lahko v pomoč spodnjih 5 znakov.

Make – up ni nikoli brezhiben

Če vam make – up čez dan vedno »razpade«, je verjetno glavni krivec prav napačna vlažilna krema (največkrat pretežka za vaš tip kože). Kremo zamenjajte za lažjo, ali pa se rajši odločite za uporabo losjona za obraz.

Naš nasvet: Vichy Normaderm losjon

Pojav mozoljčkov

Mozolji, akne in druge nezaželene pojave na obrazu, so lahko znak, da ste izbrali napačno kremo za obraz. Svetujemo vam, da poskusite kremo, ki ne vsebuje olj in ni namenjena mešani ali mastni koži.

Koža je na pogled vedno videti suha

Če je vaša koža, kljub vsakodnevni uporabi vlažilne kreme, še vedno suha, morate razmišljati o zamenjavi kreme in izbrati tako, ki vsebuje hialuronsko kislino. Odveč ne bo niti piling, ki si ga privoščite vsak tretji dan.

Pojav drobnih belih pik okoli oči

Ste kdaj okoli oči opazili tiste drobne bele pike, ki jih je nemogoče odstraniti? Imenujejo se milije in so znak, da uporabljate pretežko kremo za svoj tip kože, zato je treba izbrati tako z lažjo teksturo.

 

Foto: Instagram, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam