fbpx

Kako ugotoviti, ali vas partner resnično ljubi?

Odnosi, Prva stran

Uspešna ljubezenska zveza zahteva nešteto kompromisov.

Prepričani smo, da se ne želite nekega jutra zbuditi in ugotoviti, da ste zapravili leta, svoje cilje in ambicije, samo zato, da bi se prilagodili svojemu partnerju.
Uspešna ljubezenska zveza zahteva nešteto kompromisov, vi pa morate sami določiti ravnotežje, ki odgovarja vam in partnerju. Prav zato vas v članku želimo spomniti na tri stvari, ki jih mora partner sprejeti, če vas resnično ljubi.

Vaši cilji

Seveda par deluje kot ekipa, vendar sta v tej ekipi dva posameznika. Nekateri cilji so lahko skupni, obstajajo pa tudi taki, ki so samo vaši in prav od teh ciljev ne bi nikoli smeli odstopati, tudi kadar partner od vas to zahteva ali pričakuje. Vsi si zaslužimo partnerja, ki vas v vsem podpira.

Vaša samopodoba

S partnerjem sta skupaj, ker sta se zaljubila v to, kar eden in drug predstavljata, kajne? Vajin videz, slog oblačenja, služba, versko in politično prepričanje ter način življenja so odločitve, ki jih sprejemate samo vi. Z drugimi besedami, če želite nekaj spremeniti na sebi, mora biti to izključno vaša želja. Če vas želi spreminjati partner, potem se morate vprašati, kakšni so njegovi motivi.

 

Vaši prijatelji

Noben partner, tudi če je idealen, ne more nadomestiti drugih ljudi, ki so prisotni v vašem življenju. Vaši prijatelji so bili z vami pred njim in zato ni nobenega razloga, da bi jih izločili iz vašega življenja, ko je prišel nov moški. Zdrava in pristna prijateljstva zmanjšujejo stres in spodbujajo samozavest, zato morajo ostati del vašega življenja.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam