fbpx

Kako ustvarite naraven counturing?

Lepota, Novice, Prva stran

Naraven make – up je namreč lahko tako glamurozen kot videz smokey – eye ali pa rdeča šminka, vendar le, če je narejen pravilno.

Letošnje smernice in trendi gredo v smeri naravnega make – upa. Nedavna raziskava Max Factor Glamour Expose je razkrila, da kar polovica žensk še vedno ni našla tekoče podlage, ki se hkrati ujema s njihovim tenom kože, hkrati pa prekriva nepravilnosti.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, je ob tem dejala:

“Umetniki ličenja se leta trudimo doseči popolno podlago naravnega videza. To je brez dvoma najtežji videz, saj je potrebno ujeti pravo razmerje prekrivnosti in naravne osvetlitve, ki ustvarjata brezhibno polt. Predvsem pa je to začetni korak za vsako glamurozno preobrazbo.”

Naraven make – up je namreč lahko tako glamurozen, kot videz smokey – eye ali pa rdeča šminka, vendar le, če je narejen pravilno.

Max-Factor-Miracle-Match-Foundation-ft-Candice-Swanepoel-6-1200x630-c-default

Nova Max Factor Miracle Match tekoča podlaga je idelana rešitev, ki je na prodajnih policah od meseca januarja za 15 eur, ki poskrbi za brezhiben videz in zabriše nepravilnosti. Na koži jo občutimo kot vlažilno kremo, hkrati pa naredi srednje prekrivno podlago.

Max Factorjeva nova tekoča podlaga Miracle Match ima zmanjšano vsebnost pudra, ki v kombinaciji s miceralnimi delci ustvari prekrivnost, ki ne izgleda kot maska. Koža po nanosu ne daje mat in svetlečega videza, ampak se ji popolnoma prilagodi, dodatni delci za odsevanje svetlobe pa zabrišejo neenakosti in nepravilnosti.

max-factor-miracle-match-foundation-in-sechs-nuancen1

Na voljo je pet različnih odtenkov, zato smo prepričani, da bo vsaka našla tisti pravi odtenek, ki bo dal videz brezhibne in zdrave kože.

Foto: max Factor, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam