fbpx

Ali lahko v 8. minutah porabimo 150 kalorij?

Lepota, Novice, Prva stran

Kardio vadba, o kateri smo do sedaj le sanjali.

Čeprav se nam sliši prelepo, da bi bilo res, na vprašanje lahko odgovorimo pritrdilno. Da, v 8. minutah lahko porabimo 150 kalorij.

Ste pojedli nekaj, kar ne bi smeli, pa vam je zdaj žal? Ne skrbite, odvečne kalorije lahko porabite le v osmih minutah treninga. Morate pa se resnično potruditi, da v tem času daste vse od sebe.

Osebna trenerka, ki ima na YouTube fitnes profil XHIT daily, nam je pred kratkim predstavila kratek, vendar zelo učinkovit kardio trening, s pomočjo katerega v kratkem času izgori zavidljivo število kalorij. Sestavljen je iz nizov visoko intenzivnih vaj, med katerimi ni premora, srčni utrip pa bi se vam med vadbo moral gibati okoli največje dovoljene meje.

fitness-training-for-women_840_472

Glede na to, da je pri tej vadbi aktivirano celo telo, boste po zaključku vadbe čutili veliko utrujenost. Vadba je primerna res za najbolj pogumne in če vam ena vadba ne zadostuje, lahko intervalno vadbo ponovite dvakrat ali trikrat, samo pazite, da se med zaključkom in začetkom vaje privoščite krajši počitek. Ste pripravljeni na vadbo?

Vir: YouTube, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam