fbpx

Kako v le 5 minutah popraviti slabo frizuro?

Lasje, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Zanimivosti

In to brez najstarejšega trika na svetu, da na glavo poveznete klobuk ali lase zgolj spnete v čop…

Kolikokrat ste se že zbudile s slabo pričesko? Najbrž večkrat, kot s tisto za milijon dolarjev, kajne? Včasih pač pride tudi tak dan, ko nam nič ne gre od rok. Za povrhu pa se mudi in ni časa za pranje las ter ponovno urejanje pričeske pred odhodom v službo.

Zato vam predstavljamo nekaj trikov, kako v le nekaj minutah (menda maksimalno petih) popraviti slabo ali čudno pričesko tako, da boste zopet videti urejeno ter za med ljudi. In to brez najstarejšega trika na svetu, da na glavo poveznete klobuk, čepico ali lase zgolj spnete v čop…

Zmočite sporne pramene

Ni vam treba prati las v celoti, da bi ukrotili frizuro. Tiste neubogljive pramene zmočite z vodo in jih na hitro osušite z brisačo ter sfenirajte. Končni rezultat dosežete s pomočjo okrogle krtače za lase ali glavnika.

Problem s kodri

Če vam nagajajo skodrani lasje, jih popršite z vodo v spreju in spletite dve kiti, vsako na eni strani. Če se vam ne mudi preveč, pustite lase, da se naravno posušijo, sicer pa jih posušite s sušilnikom za lase.

Figaro za lase

Če so lasje neposlušni in se vsak pramen obnaša po svoje, las ni treba likati. Namesto tega vzemite v roke figaro in navijte nanj neubogljive pramene.

Spremenite prečo

Morda pa se rešitev za dobro frizuro sploh ne skriva daleč. Poskusite preprosto spremeniti prečo in dajte lase na drugo stran. Osvežili boste svoj videz in v eni preprosti potezi popravili to, kar vas moti.

 

Foto: Sam Villa, Beauty Glitch, Good Housekeeping, Reader’s Digest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam