fbpx

Kako so videti liki iz Harryja Potterja v Dior oblačilih?

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Harry, Ron in Hermiona osvajajo družbeno omrežje Instagram v stylingih visoke mode znamke Dior.

Ste oboževalec Gryffindorjev ali Slytherinov? Kdor ne ve, za kaj gre, najbrž ne pozna Harryja Potterja, kjer kar mrgoli zapletenih in čudaških, fantazijskih likov. Čeprav je bila zadnja knjiga o Harryju Potterju objavljena že pred 11 leti, se filmi te franšize mnogim ljubiteljem mladega čarovnika in njegovih zaveznikov ter nasprotnikov še vedno vrtijo na ‘ponovitev’.

Harry, Ron in Hermiona so še vedno del življenja ljubiteljev fantazijske zgodbe izpod peresa J. K. Rowling, sem in tja pa nas presenetijo tudi v inovativnih sodobnih izdajah, ne le v obliki knjige ali filma. Ena takih je denimo Instagram profil Gryffindior, ki like iz Harryja Potterja predstavlja v najnovejših Dior kreacijah visoke mode.

Profil na tem družbenem omrežju (ste opazili zanimivo besedno igro v njegovem imenu?) je ustvarila Rachel Bernstein, ki je, to je takoj očitno, velika oboževalka Harryja Potterja, obenem pa dela v modi. Hagrida si je denimo zamislila kot feminista v beli majici z napisom ‘We Should All Be Feminists’.

HARRY POTTER | LOOK 27, F/W 18

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

HERMIONE GRANGER | LOOK 40, S17 COUTURE

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

Profesor Albus Dumbledore nastopa z ekstravagantnimi Diorjevimi sončnimi očali, Hermione pa je oblečena v obleko iz Diorjeve kolekcije za pomlad-poletje 2018, medtem ko je palček Dobby oblečen v Dior trenirko iz lanske kolekcije.

HERMIONE GRANGER | LOOK 32, S/S 18

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

PROFESSOR MCGONAGALL | LOOK 28, COUTURE F18 + LOOK 41, PF15

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

Za zabavo ali zares, kombinacije, ki jih je stilirala Rachel, so vredne ogleda, nekatere pa so celo naravnost osupljive. Presodite sami, kako vam je všeč njena predstavitev likov iz Harryja Potterja v oblačilih Dior in si kajpak oglejte še celoten Instagram profil Gryffindior.

 

Foto: Profimedia, Instagram, Yahoo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam