fbpx

Kako začeti redno trenirati jogo?

Lepota

Prvi korak je najbolj pomemben!

Pogosto si obljubimo, da se bomo do svojega telesa začeli obnašati lepše in spoštljivejše. Nekatere ženske načrtujejo redno vadbo joge in učenja zapletenih asan, vendar so take želje pogosto omejene le s prijavo na nekaj profilov z naprednimi vadbami joge na Instagramu ali celo vpisom v studie, ki so najbližje domu. Style.Over.Net vam svetuje, kako začeti redno vadbo joge.

Začnite doma

Če želite biti najbolj izkušena učenka na jogi v studiu, začnite vaditi doma. Naučite se osnovnih asan: bakasana ali shavasana. Vključite Youtube video s treningom hatha joge in pozorno opazujte inštruktorja. Nekaj teh domačih vadb bo dovolj, da boste razumeli, ali vam joga sploh ustreza.

Ustvarite vzdušje

Da bi bile domače vaje učinkovitejše, je treba ustvariti posebne pogoje. Prižgite kadilo ali dodajte nekaj kapljic eteričnega olja v aromatično svetilko, vklopite sproščujočo glasbo in poskusite, da v sobi ni ostalega hrupa.

Če ste se resno odločili, da se ukvarjate z jogo, potem je čas, da se spravite v dobro kondicijo in kupite kakovostna oblačila. Vadba v elegantno potiskanih gamašah in oblačilih v udobnih krojih je veliko bolj prijetna. Čisto nič ne bo odveč, če boste kupili dišeče olje za ogrevanje vratu in spodnjega dela hrbta.

View this post on Instagram

Rise and grind ✨ outfit: @aloyoga #sponsor a

A post shared by SJANA ELISE EARP (@sjanaelise) on

Postavite si cilje

Vadba joge vas bo naučila nadzirati telo in um, resnično se boste sprostili in se znebili napetosti in negativizma. Če vam to ni dovolj, si zastavite nekaj ciljev: obljubite si, da si boste na dan vzeli eno uro za vadbo ali samo meditacijo. Zmage motivirajo in navdihujejo, ob opaznih rezultatih pa se boste lažje držali urnika in redno hodili na tečaj.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam