fbpx

Kako zvezdnice praznujejo prelomnico, imenovano 40. leta?

Znani

Verjetno najbolj slavna manekenka vseh časov, Brazilka Gisele Bündchen je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan in namesto da bi denar porabila za zabavo, je kupila in zasadila 40.000 dreves.

»Moje srce je polno. To je novo poglavje v mojem življenju, v katerem bom izkoristila vse, česar sem se naučila v zadnjih 40. letih, da bi ta svet naredila še boljšega. Življenje je največje darilo,«

 je zapisala manekenka na Instagramu in se za čestitke zahvalila svoji družini in oboževalcem.

View this post on Instagram

As some of you know, my birthday is coming up on July 20th. And it’s not just any birthday! I can’t believe I am turning 40! I feel like a whole new chapter of my life is starting, and I wanted to celebrate it in a meaningful way, so I decided to plant 40,000 trees. I have been planting trees for different projects for years, as I feel that this is the best way I know to give back to Mother Earth. This year, to celebrate my birthday, my family and I had planned to plant trees in the Amazon rainforest in Brazil but, as we all know, that is not possible right now. Then I had another thought! What if I could come up with a way for others to help me plant trees there? I've already talked to my family and my friends—and they will all turn their gifts into trees. That way, we can all help give something back to our planet. In case you also feel inspired to give back to the Earth, you can join me and plant a tree in the Amazon rainforest. Just go to www.vivaavida.gift to donate (link in bio). #vivaavidagb40 🌳🙏🏼💚 Talvez alguns de vocês já saibam, meu aniversário tá chegando, dia 20 de julho. E não é qualquer aniversário. Nem acredito que vou fazer 40 anos! Sinto que um novo capítulo está começando na minha vida e queria comemorar de um jeito especial, por isso decidi plantar 40.000 árvores. Há anos venho plantando árvores em diferentes projetos, pois sinto que essa é uma forma de retribuir a mãe Terra e, este ano, para celebrar meu aniversario tinha planejado ir como minha família plantar na Amazônia. Mas como sabemos, isso não é possível neste momento. Então, já que não dá para ir, pensei: que tal criar um jeito para que qualquer um possa me ajudar a plantar árvores lá? Já falei pra toda minha família e amigos: quem quiser me presentar pode me dar árvores. Desse jeito, nós todos podemos retribuir de alguma forma ao nosso planeta. Se você também se sentir inspirado e quiser contribuir com a ideia, pode se juntar a nós e plantar árvores. O link está lá na minha Bio! Viva a Vida! #vivaavida

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Gisele je svoj štirideseti rojstni dan obeležila z gesto, ki kaže, kako je predana zaščiti narave. Svojo družino in prijatelje je prosila, naj se pridružijo akciji, v kateri bodo posadili 40.000 dreves, ki jih je kupila, da rešijo amazonski pragozd.

In, medtem, ko je Gisele na svoj rojstni dan sadila drevesa, se Reese Whiterspoon svoje življenjske prelomnice le medlo spominja. Na rojstnodnevni zabavi se je odlično zabavala ter popila kar veliko količino alkohola. Žal pa so se pred klubom, kjer je bila zabava, nagnetli paparaci ter jo ujeli, kako se je opotekala do avtomobila. Še dobro, da so ji bili v podporo njeni prijatelji!

Podobne, spomine, polnih lukenj, ima tudi manekenka Kate Moss, ki je svojo 40-ko proslavila z legendarno zabavo v svoji hiši v Cotswoldsu. Zabava je bila tematska – festival Glastonbury, ki jo je stala več kot 100.000 funtov, gostje pa so se zabavali kar štiri dni.

Med povabljenci je bila pevka Florence Welch, oblikovalka Vivienne Westwood, glasbenik Noel Gallagher in še mnogi drugi. Na zabavi ni manjkalo ognjemetov, žonglerjev z ognjem, poslikave obrazov in vrhunskih mojstrov branja iz kart.

Prav tako je bila nepozabna zabava glasbenika P Diddyja, ki je štirideseti rojstni dan praznoval v newyorškem hotelu Plaza. Gostje so morali priti v črno-belih oblačilih, slavljenec pa je prostor okrasil z belimi orhidejami, za katere je odštel 28.000 dolarjev.

To pa je samo pljunek v morje, saj je Naomi Campbell za svojo »prelomno« zabavo odštela več kot milijon in pol dolarjev. Praznovanje je trajalo kar sedem dni, pravzaprav noči. Gostje so se zabavali v hotelu Eden Rock v Cannesu, vsak večer pa je bil drugače tematsko obarvan. Od samba festivala z brazilskimi plesalkami, do hip hop zabave, na katerem je svoje veščine pokazala Jennifer Lopez. Pravijo, da je bil to nepozaben žur.

Foto: profimedia, Absolutely Faboulous


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam