fbpx

Kakšen je recept za uspeh modnih blogerk?

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, slider

Nova knjiga, ki razkriva življenje modnih Instagram zvezdnic.

Modne blogerke in ikone ulične mode so uspešna »it« dekleta, trendseterke in podjetnice, ki vodijo novo generacijo vseprisotnih blogerjev. Z oboževalci rade delijo svoje sanjsko življenje, saj se med drugim na najbolj pomembnih tednih mode v prvih vrstah družijo z modnimi urednicami in zvezdniki.

Medtem, ko so nekateri prepričani, da so se blogerkele le znašle na pravem času na pravem mestu, je po drugi strani za njihov bliskoviti uspeh, bilo potrebno veliko več kot sreča. Popoln okus, občutek za to, kar je resnično vredno, pristnost in osredotočenost. Tako nekako se glasi njihov recept za uspeh v režiji modnih kraljic digitalnega sveta, ki so svoj vpliv in estetski podpis spremenile v ugledne poslovne imperije.

Njihov medijski imidž je pravzaprav nadzorovana fotografija, ki jo svojim oboževalcem in javnosti delijo po skrbnem načrtovanju in urejanju, zato se številni sprašujejo, kaj se pravzaprav dogaja izven vidnega polja kamer in foto objektivov. Odgovor na to vprašanje vam bo dala knjiga Digit@l Girls, katere avtor je fotograf Marko MacPhaerson. Marc predstavlja dekleta s pomočjo osebnih intervjujev in odličnih fotografij, v katerem jih razkriva med pripravami na snemanje, načrtovanjem novih vsebin in pisanjem novih zapisov za svoje bralce.


Z avtorjem so sodelovale Leandra Medine, Chiara Ferragni, Ascia Al Faraj, Andreja Pejić in druge, prihajajoče zvezdnice digitalnega modnega sveta, ki so mu razkrile podrobnosti njihovega vsakdanjega življenja. Knjiga bo izšla meseca aprila, s pomočjo založbe Rizzoli in bo nedvomno razveselila vse ljubitelje mode, dobrega sloga in zanimivih zgodb.

 

Fopto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam