fbpx

Kakšna brca: William in Kate s to gesto pokazala, kaj si mislita o Harryju in Meghan

Znani

Kraljica Elzabeta II. je 21. aprila praznovala 93. rojstni dan in kot se spodobi, sta ji ob visokem jubileju čestitala tudi vnuka Harry in William.

Da mislita nanjo, sta ji sporočila tudi po družbenih omrežjih, kjer sta se ji oba poklonila z lepo objavo. Harry in njegova soproga Meghan sta objavila galerijo fotografij, na katerih sta s kraljico in ob njej zapisala: “Vse najboljše, vaše veličanstvo. Gospa, babica. Želiva Vam prelep dan.“ Med fotografijami je tudi posnetek, na katerem je poleg Harryja tudi William.

William in Kate pa sta se še bolj potrudila … Njun trud je bil predvsem usmerjen v to, da na njunih fotografijah ni bilo niti Harryja niti Meghan …

“Kraljici želiva vse najboljše za 93. rojstni dan,“ sta zapisala ob fotografijah, med katerimi je tudi posnetek, ki je nastal med tradicionalno parado “Trooping the Colour” leta 2016, ko Meghan še ni bila del kraljeve družine.

Le zakaj nista izbrala posnetka z letošnje parade? Naključje? Če gre verjeti govoricam, da se je odnos med Williamom in Harryjem po poroki z Meghan močno ohladil, je bilo to zagotovo namenoma …

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam