fbpx

Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje?

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran

Navdihujoče tetovaže …

Tetovaže so že nekaj časa zelo popularne, vendar pa se zanj večina ne odloči tudi zato, ker ne vedo, kaj točno bi si dali vtetovirati. Zato vam spodaj predstavljamo, kakšna tetovaža je primerna za vaše horoskopsko znamenje. Mogoče pa dobite kakšno idejo!

Devica

Device so vdane in nanje se lahko zanesemo, tako da je za vas najbolj primeren znak za neskončnost.

Tehtnica

Tehtnice so družabne in zelo prijateljske, tako da je za vaše horoskopsko znamenje najbolje, da si naredite enake tetovaže z najboljšo prijateljico ali skupino prijatelje. Sicer se potem morate dogovoriti skupaj s skupino, kaj si boste naredili, ampak za vas to ne bo problem.

Škorpijon

Škorpijoni so očarljivi, strastni in imajo magnetno privlačnost, tako da ni važno, kakšno tetovažo si naredite, primerno pa je, da je na bolj seksi mestu, na katerem ga lahko opazijo samo izbrani ljudje.

Strelec

Strelci so znani po tem, da so optimistični in veseli, zato je preprost napis »happiness« najbolj primeren.

Kozorog

Kozorogi so praktični, zadržani in odgovorni, zato je za vas najbolje primerna manjša tetovaža, ki jo lahko kadarkoli prekrijete.

Vodnar

Vodnar je zvest prijatelj in partner s humanitarnim duhom. Najbolje je, da si izberete tetovažo, ki nekako časti neko pomembno stvar ali pa pomemben datum (npr. rojstni dan ljubljene osebe ali obletnica).

Ribi

Ribe imajo zelo razvito domišljijo in so zelo umetniške, imajo pa tudi zelo dobro intuicijo. Za vas je najboljša popolnoma unikatna tetovaža, ki kaže vašo kreativno stran.

Oven

Ovni so samozavestni, entuziastični in pustolovski, zato se odločite za tetovažo, ki opisuje pustolovca v vas.

Bik

Bik je ljubeč, topel po srcu in vdan, kar pomeni, da je za vas najbolj primerna tetovaža srca.

Dvojčka

Dvojčki so vedno radovedni, vedoželjni in se vedno želijo naučiti novih stvari. Tetovaža drevesa odlično ponazarja vašo potrebo po rasti in spremembi.

Rak

Raki pridobivajo terapevtske ugodnosti takrat, ko so v bližini oceana, tako da je za vas najbolj primerna tetovaža, ki je povezana z vodo.

Lev

Levi so dobrovoljni, očarljivi in radi nastopajo. Če ste radi zvezda zabave, je najbolje, da si vtetovirate kar zvezdice. Primerne bi bile tudi glasbene note ali tetovaža kitare.

Foto: Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam