fbpx

Kakšne čevlje kombinirati k svojim najljubšim kavbojkam?

Moda

Novi trendi v naše omare prinesejo tudi sveži veter. Včasih pa rajši svoje modno zatočišče poiščemo kar v najbolj udobnih in osnovnih kosih.

Dnevi, ko ne vemo kaj obleči, so zelo pogost pojav, v teh primerih nam največkrat rešitev ponudijo prav kavbojke, ki spadajo med basic kose, ki služijo kot osnova za kombiniranje. Beseda basic zagotovo ne pomeni dolgočasno, monotono in brez ideje, saj prav njihova preprostost ponuja neštete kombinacije, sploh, če jih uskladimo s primerno obutvijo.

Skinny jeans in kavbojski škornji

V omari imate vsaj ene skinny kavbojke, v katerih se počutite kot najbolj zapeljiva oseba na svetu. Skinny kavbojke spadajo v skupino ležernih klasik, ki so se prikradle v vsakodnevne kombinacije, trendovski pridih pa jim lahko dodate s kavbojskimi škornji, ki so to zimo nepogrešljiv modni dodatek. Zaradi svojega prefinjenega in urbanega videza lahko škornje nosi čisto vsaka modna dama, ki se je odločila, da bo dan preživela v objemu udobnosti.

Kavbojke na zvonec in gležnjarji s petko

Upali bi si trditi, da si pred leti niste niti v sanjah predstavljali, da bi nosili kavbojke na zvonec, vendar pa nas moda lahko preseneti kadarkoli in iz “never ever” kosov, določene spremeni v “must have”. To sezono so kavbojke na zvonec najbolj zaželen modni kos in v garderobo prinašajo svežino in dinamičnost, sploh, če jih kombinirate z gležnjarji, ki jih krasi petka. To kombinacijo obožujemo tudi zaradi dejstva, da nas vizualno naredi višje, zato izkoristite vse prednosti, ki jih ta outfit ponuja.

View this post on Instagram

taking a break. ??

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Mom’s jeans in motoristični škornji

Poleg kavbojk na zvonec, smo tudi na mom’s jeans gledali kot na nekaj, kar bi dali najrajši v pozabo kot pa se v njih sprehodili po mestu. Vendar pa je ta model ponovno osvojil modno sceno in v zelo kratkem času postal eden izmed najljubših modelov kavbojk street style kraljic. So pravi dokaz, da je casual videz lahko tudi trendovski, še najbolj v kombinaciji z motorističnimi škornji, ki so za zimske dni zelo praktični in so odlična kombinacija k malce starinskemu videzu mom’s jeansa.

Cropped kavbojke in ravni čevlji

Kavbojke, ki segajo nad gležnje, optično podaljšujejo noge, zato je razumljivo, da je to eden izmed najbolj priljubljenih modelov. Vsakodnevne sproščene outfite lahko kombinirate s cropped kavbojkami, prav tako pa tudi tista bolj svečane, saj je ta model vedno pripravljen, da nam olajša modno izbiro. Glede na to, da so cropped kavbojke najboljši zaveznik, kar se tiče višine, jih lahko kombinirate z ravnimi čevlji, balerinkami ali ravnimi natikači, ki so največkrat najboljši izbor, kadar želimo preprosti kombinacijo malce začiniti.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam