fbpx

Kakšne plašče nam v hladnejši sezoni ponuja H&M?

Moda

Švedski nizkocenovnik slovi po dostopnih cenah, ljubiteljice mode pa zna razveseliti s privlačnimi modeli tudi v prehodni in hladnejših sezonah. V ospredju so tokrat njihovi novi plašči!

Večina si nas je po tihem ali celo na glas želela ‘indijanskega’ poletja, torej visokih temperatur in ozračja, ki bi še dolgo sevalo toploto in nam omogočalo, da še ves september in po možnosti oktober nosimo poletne kose oblačil.

A kaj hočemo, na vreme res težko vplivamo s svojimi človeškimi željami… Kot bi odrezal, je bilo toplih juter in večerov konec, zapihal je mrzel veter, temperature so se spustile ob jutrih že do ledišča in idilične poletne dni so v trenutku zamenjale mrzle sape, marsikdo pa je zaradi trme vztrajal pri kratkih rokavih in odprtih sandalih ter si nakopal prehlad.

Seveda smo takoj z zaskrbljenostjo pogledale v omare in marsikatera med nami je obupano zavila z očmi ter vzkliknila:

“Za božjo voljo, saj nimam česa obleči!”

Zdi se, da se zgodba ponavlja prav vsako leto… Sama sreča, da so nam poleg (pre)dragih modnih znamk na voljo tudi nizkocenovniki, kot je švedski modni velikan H&M. Priljubljena ‘high street’ znamka je te dni že na spletu in drugod predstavila ‘mini’ editorial, v katerem prikazuje ključne modele plaščev za prehodne hladne dni in pozno jesen 2018.

 

Pri H&M nove modele tega osnovnega kosa oblačila opisujejo kot ‘šik’ (strinjamo se z njimi), v njihovi aktualni ponudbi bo vsaka ženska našla sebi najbolj ustrezen kroj, barvo in materiale ter s pomočjo plašča izrazila svoj modni okus ter poudarila osebnost.

Del ponudbe si lahko ogledate tudi na priloženih fotografijah. Od klasičnih bež in sivih plaščev ravnega kroja, prek mehkih bund iz umetnega krzna, nadvse popularnih kariranih, pastelno roza modelov, ki nas bodo razvedrili tudi na še tako siv in oblačen dan, pa tja do prelepih plaščev-balonarjev v bordo barvi za tiste toplejše jesenske dni. Na policah H&M trgovin si oglejte celotno ponudbo.

 

 

D. S.

Foto: H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam