fbpx

Kakšne so prehranjevalne navade Heidi Klum?

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

Zmernost pri prehrani je ključ do lepega in zdravega telesa, je prepričana Heidi.

V poplavi zvezdniških zdravstveno vprašljivih prehranjevalnih navad in bizarnih diet, je Heidi Klum našla zlato sredino, s katero vzdržuje svojo postavo, ki je po štirih otrocih, še vedno popolna.

heidi-klum-macys-behind-scenes4

Sveža zelenjava in sadje sestavljajo večino njene prehrane. Vsako jutri Heidi začne s smoothijem, ki vsebuje ananas, razne robidnice, jabolko in banano, včasih pa naredi smoothie z ohrovtom in lanenimi semeni , ki so odličen vir zdravih maščob. Čez dan si pripravlja kosilo, ki ga sestavljajo zelenjava, na pari kuhana zelenjava, zrezek, piščančja ali tunina solata, zelje, sadje in juha, največkrat kar piščančja. Če se le da, se izogiba ogljikovim hidratom, kot so kruh in testenine, oziroma kakršnim koli industrijsko pridelanim ogljikovim hidratom, na meniju pa se večkrat znajde krompir.

rs_1024x759-130416100012-1024_HeidiPopChips_mh_041613

V redkih primerih, ko mora popaziti na vitko linijo, Heidi namesto stroge diete, rajši nekajkrat na teden odide na daljše sprehode, odrekanje kruhu, testeninam in rižu pa pripisuje ključni pomen, kadar je potrebno na hitro izgubiti odvečne kilograme.

Priznava pa tudi , da nikakor ni dosledna, kar se tiče prehrane, saj svoj zdravi način prehranjevanja pogosto »prevara« s tradicionalnimi nemškimi jedmi, z otroci pa si velikokrat privošči sladoled, pico in hamburger.

article-0-146EBEAC000005DC-83_468x470

Zmernost je ključ do uspeha za zdravo in lepo telo, je prepričana Heidi, ki kljub svojim 43. letom zgleda fantastično.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam