fbpx

Kanye na poroko kar v natikačih, Kim v obleki, ob kateri boli glava

Moda, Znani

“O. Moj. Bog.” Tako so zavzdhnili tisti, ki so bili gostje na poroki, na kateri sta se znašla zakonca Kardashian-West. Še malo in razglasili ju bodo za kralja in kraljico slabega okusa!

Že nekajkrat sta se znašla na seznamu najslabše oblečenih slavnih parov, a to ju še zdaleč ne spametuje, da bi se vprašala, če sta oblečena (priložnosti) primerno. Že prej, vsak zase, nista bila kaj prida modno iznajdljiva, prvi je bil videti kot klošar, ki brska po smetnjakih kljub stotinam milijonov, druga kot cenena in plastificirana prijateljica noči. No, skupaj sta moči še podvojila!

Ta dva sta živi dokaz, da sta neumnost in slab okus nalezljiva, saj ju kljub zgražanju vseh, ki se kaj spoznajo na modo ali pa vsaj na manire, marsikateri mladec ali mladenka posnema. Reper Kanye West in resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West sta bila v soboto v Miamiju na poroki Kanyeovega kolega, prav tako reperja 2 Chainza in njegove dolgoletne spremljevalke Keshe Ward. Poskrbela sta, da sta bila ponovno v samem središču pozornosti!

Silikoni, dekolteji in zlate ‘ketne’

Najbrž se par zgleduje po filozofiji članov nekdanje slavne pank skupine Sex Pistols, ki so dejali, da “nobena reklama ni slaba reklama”. Vse je OK, samo da se prodaja in da se o njiju piše! Pa čeprav zgražajoče. Kim je nosila strupeno zeleno neon obleko in razgalila dekolte, na nos pa je nadela sončna očala.

Čeprav je bila videti kot mafijska nevesta, jo je Kanye premagal po številu pogledov, komentarjev in zapisov: vse oči so bile namreč uprte v njegove natikače, h katerim je za povrh obul (barvno usklajene) nogavice! Pri nas so se včasih norčevali iz takega ‘črnogorskega’ videza, zdaj je Kanye ta modni stil naredil ‘in’.

Še en prikaz neokusa

Reper je na poroko prišel v bež obleki in pod suknjičem ni imel ničesar, tako kot velikokrat tudi njegova soproga spodaj nima nič (dokaza zgoraj in spodaj). Neverjetna pojava je v kombinaciji s ‘patikami’ in ‘štunfi’ dosegla vrelišče. Točno tak ‘outfit’ si je že nekajkrat privoščila Kim K., torej drži, da je (ne)okus lahko nalezljiv.

Potrditev, da sta vredna drug drugega

Sicer pa dodajmo: natikači in tudi nogavice imajo podpis samega Kanyea Westa, saj so iz nove kolekcije njegove modne znamke Yeezy. Kim pa stoji svojemu moškemu ob strani in je za njega pripravljena biti tudi hodeča reklama. Ah, saj ne vemo, kaj bi še dopisali…

 

D. S.

Foto: XXL Mag, Etonline, News.com.au, Pinterest, TooFab, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam